18 ian. 2022 | 19:20

De ce a fost arestat TJ Miles. Ce au găsit polițiștii asupra concurentului de la Survivor 2022

Monden
De ce a fost arestat TJ Miles. Ce au găsit polițiștii asupra concurentului de la Survivor 2022
TJ Miles a ajuns în atenția polițiștilor. De ce a fost arestat?

Românii încep să îl cunoască pe TJ Miles și abia acum află detalii despre viața sa. Puțini ar fi crezut că acesta a avut probleme cu legea. De ce a fost arestat celebrul personaj de pe Tik Tok și ce au găsit oamenii legii asupra sa?

TJ Miles a fost arestat: ce au găsit polițiștii asupra personajului de pe Tik Tok?

TJ Miles este noul personaj apărut în spațiul public. Celebrul Faimos de la emisiunea ‘Survivor România 2022’ este acum cunoscut de fanii show-ului. S-a aflat recent că acesta a fost arestat în anul 2013, în Canada, pentru posesie de droguri de mare risc.

La vremea aceea, tânărul avea doar 24 de ani, iar informația a fost făcută publică atunci în presa de peste ocean. Miles Iordache, așa cum scrie în buletinul său, a fost reșinut de către oamenii legii pe data de 1 ianuarie 2013.

Vlogger-ul se afla la volanul unui BMW și conducea pe străzile din provincia Ontario, având asupra sa cocaină și marijuana. Acesta petrecuse seara dintre ani la Cascada Niagara împreună cu alți trei apropiați, iar la întoarcerea spre Mississauga, acolo unde locuiau ei, au fost trași pe dreapta din cauza comportamentului șoferului. TJ Miles a fost imediat sesizat de autoritățile locale care l-au oprit.

Cât timp a stat în închisoare?

”Trei bărbați din Mississauga și un al patrulea individ au fost acuzați de deținere de droguri după un control de rutină în Niagara Falls, în prima zi a Anului Nou. OPP (Ontario Provincial Police) a oprit un automobil marca BMW în jurul orei 11, la intrarea pe Autostrada 420, lângă Drummond Road.

Când ofițerii s-au apropiat de automobil, aceștia au detectat un miros puternic de marijuana, susțin reprezentanții instituției. Șoferul și alți trei pasageri ai vehiculului au fost arestați, după ce Poliția a găsit asupra lor marijuana și cocaină.

Miles Jordache (24 ani), Erik Young (27 ani) și Terry Ramdhar (26 ani), toți din Mississauga, precum și Conrad Kozolwski (18 ani), din Oaksville, vor fi puți sub acuzare pentru infracțiuni de deținere și consum de marijuana și cocaină. Jordache va fi acuzat și de conducere sub influența substanțelor interzise”, scria, în 2013, publicația Toronto.com.

TJ Miles și amicii săi au petrecut o singură noapte în închisoare pentru că avocatul pe care l-au angajat a reușit să îi scape rapid. Acesta a descoperit că polițiștii au acționat abuziv și tot cazul s-a anulat în cele din urmă, indiferent de cât de gravă a fost infracțiunea comisă.

Specialistul a adus în prim-plan aceste detalii după ce a urmărit înregistrările de pe camera aflată la bordul mașinii de poliție, constatând că agentul mințise în legătură cu motivul pentru care i-a oprit pe tineri.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro