Imagini șocante în București. O mamă se filmează în timp ce își bate și își umilește fetița de cinci ani la cererea iubitului. VIDEO

Un caz cutremurător petrecut în București a șocat milioane de români care au privit neputincioși la adevărate scene de violență. O mamă s-a filmat în diferite momente, în timp ce își bate copila de cinci ani, la cererea iubitului său.

Fetița plânge și imploră să nu mai fie bătută

Violența în familie, cât și violența asupra copiilor par să devină sport național în România, după ce tot mai multe cazuri de agresivitate sunt mediatizate. Cel mai recent exemplu este cel al unei fetițe de cinci ani, care este bătută de mama sa pentru orice mică greșeală pe care aceasta consideră că o face fetița.

Sursă poză orientativă: wowbiz.ro

Într-un material video publicat de antena3, se poate observa mama care îi aplică copilei pedepse greu de suportat, pe motiv că nu este ascultată și fetița nu o înștiințează atunci când iese afară.

Imaginile cu un impact emoțional puternic au fost transmise de o persoană care a reușit să intre în posesia filmărilor înregistrate chiar de mamă, la cererea iubitului său, așa cum menționează sursele.

Cine a demascat femeia

Videoclipul a fost însoțit de o descriere a celor petrecute, autorii încercând să tragă un semnal de alarmă cu privire la pericolul la care este expusă fetița, chiar în casa mamei.

„Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău.

Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, a scris Mădălina, într-o postare pe Facebook, în care a publicat poze cu femeia, dar și imaginile video din timpul bătăilor la care era supusă copila de cinci ani.

În acest moment nu se știu informații clare cu privire la pedeapsa primită de mamă. Singurul lucru cunoscut este faptul că femeia a stat în arestul poliției 24 de ore, timp în care, probabil, i s-a deschis dosar penal pe numele acesteia, urmând să fie demarată o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-au produs faptele.

Din păcate, în România, violența asupra copiilor este prea puțin pedepsită prin lege, motiv pentru care, tot mai mulți părinți își agresează și batjocoresc proprii copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI