14 sept. 2020 | 08:57

Imagini șocante în București. O mamă se filmează în timp ce își bate și își umilește fetița de cinci ani la cererea iubitului. VIDEO

Știri generale
Imagini șocante în București. O mamă se filmează în timp ce își bate și își umilește fetița de cinci ani la cererea iubitului. VIDEO

Un caz cutremurător petrecut în București a șocat milioane de români care au privit neputincioși la adevărate scene de violență. O mamă s-a filmat în diferite momente, în timp ce își bate copila de cinci ani, la cererea iubitului său.

Fetița plânge și imploră să nu mai fie bătută

Violența în familie, cât și violența asupra copiilor par să devină sport național în România, după ce tot mai multe cazuri de agresivitate sunt mediatizate. Cel mai recent exemplu este cel al unei fetițe de cinci ani, care este bătută de mama sa pentru orice mică greșeală pe care aceasta consideră că o face fetița.

Sursă poză orientativă: wowbiz.ro

Într-un material video publicat de antena3, se poate observa mama care îi aplică copilei pedepse greu de suportat, pe motiv că nu este ascultată și fetița nu o înștiințează atunci când iese afară.

Imaginile cu un impact emoțional puternic au fost transmise de o persoană care a reușit să intre în posesia filmărilor înregistrate chiar de mamă, la cererea iubitului său, așa cum menționează sursele.

Cine a demascat femeia

Videoclipul a fost însoțit de o descriere a celor petrecute, autorii încercând să tragă un semnal de alarmă cu privire la pericolul la care este expusă fetița, chiar în casa mamei.

„Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău.

Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, a scris Mădălina, într-o postare pe Facebook, în care a publicat poze cu femeia, dar și imaginile video din timpul bătăilor la care era supusă copila de cinci ani.

În acest moment nu se știu informații clare cu privire la pedeapsa primită de mamă. Singurul lucru cunoscut este faptul că femeia a stat în arestul poliției 24 de ore, timp în care, probabil, i s-a deschis dosar penal pe numele acesteia, urmând să fie demarată o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-au produs faptele.

Din păcate, în România, violența asupra copiilor este prea puțin pedepsită prin lege, motiv pentru care, tot mai mulți părinți își agresează și batjocoresc proprii copii.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro