02 nov. 2021 | 19:52

Ultima oră: ce s-a întâmplat cu tatăl vitreg al Antoniei, fetița ucisă și arsă din Arad

News
Ultima oră: ce s-a întâmplat cu tatăl vitreg al Antoniei, fetița ucisă și arsă din Arad
Criminalul din Arad a fost arestat preventiv 30 de zile

Noi detalii ies la iveală în cazul fetiței de 4 ani ucisă la Arad. Ce se întâmplă acum cu tatăl vitreg al copilului ucis cu sânge rece pe un câmp din Arad. Judecătorii tocmai au luat decizia.

Criminalul fetiței din Arad, arestat preventiv

România a fost zguduită în ultimele zile de o crimă oribilă care a avut loc la Arad. Autorul crimei, concubinul în vârstă de 23 de ani al mamei fetiței de patru anu care a fost ucisă cu sânge rece, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorilor de la Tribunalul Arad.

Bărbatul este acuzat de violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte. Potrivit celor de la Hotnews, criminalul ar fi susţinut că intenţiona să se predea Poliţiei, după ce şi-a recunoscut fapta în faţa mamei copilei.

Reamintim faptul că, inițial, tatăl vitreg al micuței Antonia nu și-a recunoscut fapta, susținând că nu are nicio legătură cu moartea fetiței, ca mai apoi să mintă, spunând că a alunecat în baie și s-a lovit cu capul de podea.

Cum a ucis-o bărbatul de 23 de ani pe fetița din Arad

Micuța Antonia, 4 ani, a fost victima unui atac de furie al concubinului mamei sale. Conform informațiilor apărute în presă, fetița a fost lovită cu capul de perete deoarece ar fi avut prea multă energie și ar fi vrut să se joace întruna, lucru care l-a deranjat pe iubitul mamei sale.

Lovitura i-a fost mortală, iar atunci când criminalul a realizat că cea mică nu mai respiră, a încercat panicat să o readucă la viață încercând să o resusciteze, însă fără noroc. Ulterior, bărbatul de 23 de ani băgat-o în baie și a spălat-o, dar fetița nu a dat niciun semn de revenire.

Apoi, criminalul ar fi băgat-o pe fetiță într-o valiză și ar fi dus-o cu un taxi în locul unde a fost găsită de către polițiști. Pentru a-și ascunde urmele, bărbatul a apelat la un lucru crunt. A turnat două sticle de acetonă pe trupul neînsuflețit al fetiței și i-a dat foc.

Ulterior, criminalul s-a întors cu un alt taxi acasă. Potrivit apropiaților, tânărul obișnuia să bea și să consume substanțe interzise, însă nu se știe dacă în acel moment, bărbatul se afla sub influența vreunui tip de substanță

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Testul auto la care au picat și șoferii experimentați: care este ordinea de trecere în intersecție?
Click.ro
VIDEO. S-au înecat sub ochii rudelor: Scene de haos în Congo după ce un feribot supraîncărcat s-a scufundat
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Soarta Ucrainei, pecetluită. Biden, ajutor nesperat pentru Putin. Rolul României
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Decizia ISTORICĂ luată de Putin. A dat ordinul cel mare. Rusia porneşte atacul
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro