14 oct. 2021 | 10:36

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre divorțul Anamariei Prodan de Reghecampf. Ce se întâmplă cu fiul lor

Monden
Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea despre divorțul Anamariei Prodan de Reghecampf. Ce se întâmplă cu fiul lor
Adriana Bahmuteanu, despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Divorțul anului în România este pe buzele tuturor, nimeni nu se aștepta ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să se despartă după 15 ani de căsnicie. Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre separarea impresarei de antrenorul Universității Cluj.

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea în cazul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de mariaj, iar separarea celor două vedete ține caldă prima pagină a publicațiilor mondene din România. Adriana Bahmuțeanu, nașa de botez a lui Bebeto, fiul celor doi, și-a dat cu părerea cu privire la despărțirea care a șocat lumea showbizului monden.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană este prietenă foarte bună cu celebra impresară și antrenorul celor de la Universitatea Cluj de mai bine de 15 ani de zile. Adriana Bahmuțeanu este o femeie puternică, ce a trecut prin multe greutăți în viață.

Vedeta, care are la activ nu mai puțin de 4 divorțuri, știe prin ce momente dificile trec acum Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

„Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea. Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți.

Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe. Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire.”, le-a mărturisit în exclusivitate Adriana Bahmuțeanu celor de la Wowbiz.

„Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț!”

Cu toate acestea, controversata jurnalistă povestește faptul că, de regulă, un astfel de eveniment poate fi traumatizant pentru copiii cuplului, Bebeto fiind cel mai afectat de separarea părinților săi.

Adriana Bahmuțeanu a subliniat faptul că nu poate ține partea nimănui, întrucât ține foarte mult la Anamaria Prodan, dar îl stimează la fel de tare și pe Laurențiu Reghecampf.

„Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț. Este o senzație foarte neplăcută. Cred că a fost o decizie grea de ambele părți. Probabil că așa a vrut universul, a fost ceva scris în destinul lor. E păcat, pentru că amândoi sunt oameni frumoși.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Cei mai buni mici. Rețeta vânată de toată țara a fost dezvăluită
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se verifică banii românilor! Legea a fost adoptată marți, pe 30 Aprilie
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro