02 oct. 2021 | 10:03

Vedetă din România, scandal uriaș în Carrefour. Jandarmii și paznicii au intervenit

Monden
Vedetă din România, scandal uriaș în Carrefour. Jandarmii și paznicii au intervenit
Vedeta din Romania, scandal urias in Carrefour

Una dintre cele mai controversate vedete din România a fost protagonista unui scandal de proporții mari într-un celebru supermarket din Capitală. Forțele de ordine au intervenit pentru a aplana conflictul. Despre cine este vorba.

Ce vedetă de televiziune a făcut scandal într-un supermarket din București

Adriana Bahmuțeanu nu are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai populare și controversate vedete ale României, iar reputația temperamentul ei puternic este foarte cunoscută. Recent, fosta soție a lui Silviu Prigoană a fost protagonista unui scandal într-un supermarket Carrefour din Capitală.

Totul a început atunci când bruneta a intrat în magazin fără a purta masca de protecție. Adriana Bahmuțeanu nu a vrut să se supună acestei reguli, fiind una dintre cele mai vocale prezențe din mass-media în ceea ce privește opunerea în fața restricțiilor și a purtării măștii în pandemie.

La o sesiune de cumpărături în incinta supermarketului aflat în nordul Capitalei, vedetei i s-a atras atenția asupra faptului că nu poartă masca de protecție în interior, moment în care Adriana Bahmuțeanu a ripostat.

Vedeta TV a filmat toată scena și a urcat videoclipul pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Fiind convinsă că are dreptatea de partea sa, Adriana Bahmuțeanu nu a renunțat la conflict, iar angajații supermarketului s-au văzut nevoiți să cheme autoritățile, care au sosit și au legitimat-o pe divă.

Adriana Bahmuțeanu a intrat în conflict cu un reprezentant al Poliției, care a apostrofat-o pe vedetă pentru faptul că nu purta mască în interiorul magazinului. Diva a ripostat, explicând că suferă de o alergie respiratorie și conform Legii 4/2021 este scutită de a purta mască în interior.

„Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu. Ați citit legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial? Nu port mască. Legea 4 este legea alergicului. Jandarmul acela habar nu avea.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pe pagina ei oficială de Facebook.

Ce a pățit Adriana Bahmuțeanu, după ce s-a certat cu jandarmul în Carrefour

Adriana Bahmuțeanu le-a spus prietenilor săi virtuali că nu a primit nicio amendă, în schimb a fost amenințată că nu-și va putea plăti cumpărăturile la casa de marcat. Jurnalista a insistat asupra faptului că acest lucru ar fi un abuz, întrucât este protejată de legea alergicului.

„Nu am primit nicio amendă, nu am semnat nimic. Mi-a luat buletin, și-a notat datele, dar nu mi-a spus de nicio amendă. Dar mi-au spus că mă vor aștepta la casa de marcat, că nu mă vor lăsa să achit ceea ce am cumpărat.

Iar asta în ciuda faptului că eu sunt scutită, legal, de la a purta masca. I-am spus, clar, că eu îmi vreau drepturile, că vreau să fiu respectată. E ultima dată când mai vin într-un supermarket. M-am săturat de nesimțirea asta.”, a continuat Adriana Bahmuțeanu în LIVE-ul de pe Facebook.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
POȘTA face ANUNȚUL! PENSIILE vor fi PLĂTITE. DATA exactă
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro