14 sept. 2021 | 13:38

Ce mașină de zeci de mii de euro are Bursucu’. Cum a fost surprins asistentul lui Teo Trandafir

Monden
Ce mașină de zeci de mii de euro are Bursucu’. Cum a fost surprins asistentul lui Teo Trandafir
Ce masina de zeci de mii de euro are Bursucu. Cum a fost surprins asistentul lui Teo Trandafir

Adrian Cristea zis și Bursucu trăiește pe picior mare. Ce bolid de lux conduce simpaticul coprezentator al lui Teo Trandafir de la Kanal D. Toți ochii au fost ațintiți asupra sa, atunci când și-a scos partenera în oraș. Despre ce mașină este vorba.

Bursucu de la Kanal D conduce o bijuterie pe patru roți de zeci de mii de euro

Bursucu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Asistentul lui Teo Trandafir din cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, pe numele său adevărat Adrian Cristea, este unul dintre cei mai simpatici, populari și îndrăgiți oameni de televiziune din România.

Fostul coregraf trăiește pe picior mare, cel puțin asta reiese din fotografiile surprinse de către fotoreporterii Cancan. Bursucu nu se uită la bani atunci când este vorba să-și răsfețe partenera de viață, pe care o plimbă prin oraș la volanului unui superb Mercedes G Klasse, un bolid de lux care valorează o mică avere, cu multe zerouri în coadă.

Recent, Bursucu și Andreea, mama fetițelor sale, au fost surprinși plecând de la o petrecere de la LOFT Mamaia, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din România, urcându-se în bijuteria pe patru roți.

Mașina lui Bursucu pare să coste o mică avere, dacă ne uităm pe site-ul oficial al celor de la Mercedes. Potrivit cifrelor expuse pe site-ul reprezentanței celebrului brand de automobile, prețul unui bolid G Klasse nou începe de la suma colosală de 100.000 de euro.

Din ce face bani Bursucu de la Teo Show, de fapt

Adrian Cristea zis și Bursucu este un foarte bun om de afaceri, iar pe lângă jobul de la Kanal D, în sezonul estival coregraful se bucură de veniturile suplimentare care-i vin de pe litoral, acolo unde se ocupă de plaja Porto Beach din stațiunea Mamaia.

„Unul dintre lucrurile «extra» pe care îl fac de câțiva ani este să mă ocup de plaja pe care o dețin în centrul stațiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului. Se numește «Porto Beach». Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină și să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm și să petrecem o vară frumoasă împreună.

Nu este o plajă de fițe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar știu că-mi place ca starea mea de bine să o transmit și altora”, a declarat Bursucu, acum ceva timp, într-un interviu pentru click.ro.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro