13 sept. 2021 | 14:42

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ținuta care i-a impresionat pe cei prezenți

Monden
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ținuta care i-a impresionat pe cei prezenți
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală?

Carmen Iohannis a surprins plăcut încă o dată toți elevii. Cum s-a îmbrăcat aceasta în prima zi de școală? Ținuta sa i-a impresionat pe cei prezenți. Fanii Primei Doamne se așteptau ca ea să nu se dezică de piesele vestimentare preferate.

Carmen Iohannis a ales o ținută superbă în prima zi de școală

Deși a venit toamna, meteorologii au indicat încă cel puțin o săptămână de temperaturi chiar foarte bune pentru perioada în care ne aflăm. Carmen Iohannis a profitat de gradele în plus de care avem parte și a îmbrăcat o rochie cu motive florale în prima zi de școală.

Aceasta a decis să poarte ceva ce o definește și a ales o ținută veselă și cu culori aprinse, iar în picioare a purtat o pereche de sandale fine. Prima Doamnă este o apariție extrem de discretă și niciodată nu a ieșit în evidență cu anumite piese, ci a mers în general pe clasic.

Ce au spus cârcotașii?

Soția președintelui României a început cu mare veselie prima zi din anul școlar 2021- 2022, după cum arată pozele postate pe rețelele de socializare.

Aceasta s-a fotografiat cu elevii săi în afara liceului, dar și în clasă. Câțiva dintre internauții cârcotași au subliniat faptul că niciunul dintre elevi nu avea uniformă. În tabăra cealaltă sunt românii care au urat tuturor învățăceilor un an școlar cât mai bun și răbdare părinților lor pentru ceea ce va urma. 

„Mult succes în continuare stima și respect”, „Dar uniformă?? Priviți ținutele, domnișoarelor????”, „Mult succes elevilor, dascălilor și multa răbdare părinților!!”, au fost câteva din comentariile internauților.

„Este o femeie absolut cu picioarele pe pământ”

Un designer cunoscut a venit cu detalii asupra stilului Primei Doamne. Acesta a spus că într-o apariție a purtat o fustă mult prea scurtă.

„Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele doamne pe care le-am avut.

Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut”, a declarat creatorul de modă Stephan Pelger în 2015, potrivit click.ro.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Criminalul în cazul asasinatului de la Arad a fost prins! E incredibil cine ar fi comandat moartea lui Ioan Crișan
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Românii, taxaţi cu 500 LEI, chiar şi de mai multe ori pe an. Va fi inclus în preț, nu poți evita
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
România INTRĂ în Schengen! NIMENI nu se aștepta!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro