03 sept. 2021 | 12:36

Un bărbat în vârstă de 63 ani a fost găsit mort, vineri, în albia unui pârâu din localitatea Buhalniţa

News
Un bărbat în vârstă de 63 ani a fost găsit mort, vineri, în albia unui pârâu din localitatea Buhalniţa
Un bărbat în vârstă de 63 ani a fost găsit mort, vineri, în albia unui pârâu din localitatea Buhalniţa

În cursul zilei de vineri, un bărbat, în vârsta de 63 de ani, a fost găsit mort în albia unui pârâu din comuna Hangu, localitatea Buhalnița, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Bărbat găsit mort în albia unui pârâu

La fața locului au ajuns pompierii militari, care au scos trupul victime din apă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului. În continuare, oamenii legii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

„Pompierii au desfăşurat o misiune de degajare a unei persoane căzută în albia unui pârâu de pe teritoriul comunei Hangu, sat Buhalniţa, în zona bisericii. Forţele au constatat că persoana este, din păcate, decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, maiorul Andrei Grancea.

Bărbat găsit mort pe un câmp din București

Un caz asemănător a avut loc la București, atunci când trupul unui bărbat a fost descoperit pe un câmp, conform forțelor de ordine din cadrul Poliției Sector 2. Polițiștii spun că bărbatul era dat dispărut, iar la locul unde a fost găsit cadavrul se aflau și urme de sânge.

Cercetările au fost preluate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București. În urma investigațiilor, anchetatorii au suspiciunea că în urma cu aproximativ o lună, persoana decedată ar fi intrat în conflict cu un prieten de al său, iar acesta l-ar fi lovit și abandonat pe câmp.

„A fost efectuată cercetarea la fața locului, simultan fiind efectuate Investigații. Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit un cadavrul unui bărbat, care a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmit, joi, reprezentanții Poliției Capitalei.

Bărbat din Iași, găsit mort după ce ar fi avut o ceartă pentru un loc de parcare

Un bărbat din Iași a murit după ce ar fi intrat în conflict pentru un loc de parcare, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Victima are 65 de ani și a fost găsită decedată de către un vecin, potrivit sursei citate.

Bărbatul cu care victima ar fi intrat în conflict pentru locul de parcare este un cetățean dintr-o țară arabă. Acesta a fost preluat de către autorități și dus la secție pentru audieri. Cadrele medicale au intervenit la fața locului pentru, aplicând manevre de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat.

„Am avut un apel în dispeceratul medical 112 pentru o persoană devenită inconştientă într-un loc public, o parcare, în condiţiile unei altercaţii cu o a doua persoană. A ajuns acolo echipajul de terapie intensivă SMURD, a găsit bărbatul de 65 de ani în stare de inconştienţă, în stop cardio- respirator. A efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns. A fost declarat decesul”, a afirmat coordonatorul UPU- SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Angajații din România s-au sucit. Nu mai vor această muncă
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
FINAL de război în Ucraina. Zelenski, anunț ISTORIC: Un sfârșit rapid și drept
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro