25 aug. 2021 | 20:15

Horoscop 26 august 2021. Zodia care intră în conflict cu colegii de muncă

Horoscop
Horoscop 26 august 2021. Zodia care intră în conflict cu colegii de muncă
Horoscop zilnic, 26 august. Ce se întâmplă cu zodiile

Mercur, planeta comunicării și rațiunii, din zodia Fecioară formează astăzi un trigon cu Pluto, planeta transformărilor interioare, aflat în retrogradare în zodia Capricorn.

Acest aspect ne stimulează gândirea profundă, curiozitatea și agilitatea mentală. Tot astăzi, Luna va tranzita zodia Berbec și ne va aduce mai multă voință, curaj și nevoie de afirmare.

Horoscop zilnic 26 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

  • Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna tranzitază zodia ta și-ți aduce o doză de susținere emoțională, energie și mai mult chef de viață.

Îți exprimi stările și sentimentele direct, fără a sta prea mult pe gânduri, însă ai grijă să nu deranjezi superiorii cu atitudinea ta prea incisivă și hotărâtă. Poți purta discuții constructive cu colegii și vei reuși să-ți rezolvi rapid sarcinile din program, chiar dacă apelezi la unele tertipluri.

  • Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te poți simți mai obosit și te poți enerva mai repede pe cei din jur, ești mai irascibil și poți trece prin stări emoționale schimbătoare. Ba îți place de cineva, ba te enervează compania lui.

S-ar putea să-ți trezească interesul o persoană nouă sau dacă ai deja o relație să devii mai întrebător și curios cu privire la persoana iubită. Dacă ești părinte, este o zi bună să discuți cu copiii despre aspirațiile acestora, să afli ce-și doresc pe mai departe.

  • Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Relațiile cu prietenii sunt mai tumultoase și agitate, însă fără să fie vorba de dispute și certuri. Mai impactați vor fi nativii care desfășoară fel și fel de activități cu cei din anturaj sau au de împărțit bani cu aceștia.

În familie se pot discuta situații legate de bunuri patrimoniale și unii nativi pot răscoli unele secrete sau răni mai vechi pentru a afla noi informații.

  • Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul carierei tale și te poate face mai dornic de afirmare, mai hotărât să iei frâiele în mâini într-un context profesional. Posibil să discuți aprins, dar constructiv cu superiorii și să reușești să te impui cu argumente logice în fața acestora.

Este o zi bună dacă ai ceva de negociat pentru că atenția ta este sporită și vezi dedesupturile unei situații. Partenerul de viață poate pune întrebări mai iscoditoare astăzi, dar și tu îl poți descoase mai mult.

  • Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Nu prea te aliniezi cu ideile, convingerile și opiniile celorlalți, mai ales ale colegilor de muncă. Ai niște viziuni mult mai libertine și mult mai deschise, iar cei din jur vor încerca să vină cu contraargumente care nu vor face altceva decât să te enerveze, așa că le vei ignora.

O analiză financiară făcută astăzi s-ar putea să aducă multe nemulțumiri și nu este exclus să simți că ești plătit mai puțin decât muncești.

  • Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea să fii tentat să scormonești în profunzimile unei relații sentimentale sau să-ți descoși mai mult partenerul sau copiii, dacă ești părinte.

Ai multe întrebări la care cauți răspuns, și de preferat ar fi să le pui și nu să-ți dai singur cu presupusul pentru că poți să omiți anumite detalii. Nu te atrag delog dialogurile superficiale. Evită speculațiile sentimentale și financiare.

  • Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cauți cu orice preț liniștea și armonia în relațiile cu cei din jur, mai ales în relația cu partenerul de viață. Vei evita pe cât posibil tensiunile, chiar dacă sunt gânduri care te frământă sau întrebări care te macină.

Ești indecis, te simți nesigur, îți dorești să afli adevărtul despre o situație sau o persoană și asta poate aduce multă agitație interioară și emoțională.

  • Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Te concentrezi mai greu la locul de muncă și s-ar putea ca sarcinile să ți se pară istovitoare, mai ales dacă mintea ta este furată de alte curiozități.

S-ar putea să te confrunți cu unele dureri de cap, stări de somnolență și agitație. Astăzi te face fericit sau, cel puțin, te liniștește, să pătrunzi tainele unei situații, să afli secrete, să cercetezi noi domenii, să observi și să analizezi oamenii de la distanță.

  • Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Pe de o parte, cu Luna în tranzit prin sectorul afectiv, dorința de a petrece timp cu persoana iubită, cu copiii sau dorința de a te distra și relaxa, de a te dedica unui hobby este mare.

Pe de altă parte, însă, s-ar putea să te macine niște probeme profesionale, financiare și să te pierzi căutând rezolvări. Unii nativi caută soluții pentru a-și atinge un obiectiv legat de carieră.

  • Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Te dedici unor activități casnice cu mai mult spor, încercând să menții echilibrul și cu membrii familiei și să eviți ipostazele tensionate. S-ar putea să simți o apăsare emoțională, însă vei reuși să o controlezi la nivel mental grație energiei de care dai dovadă.

Este o zi bună să ceri ajutorul altora, să convingi pe cineva de ceva și să-ți susții argumentele cu hotărâre, să-ți impui anumite puncte de vedere.

  • Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să-ți treacă pe la ureche fel și fel de vorbe, să afli dedesupturile unor situații, să afli secrete mai mult sau mai puțin importante, însă ce te va enerva la culme vor fi bârfele și chiar vei riposta vehement.

Este o zi bună pentru discuții intime în cuplu și pentru a-ți exprima emoțiile cele mai ascunse sau pentru a vorbi despre fricile tale.

  • Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin sectorul banilor, preocupările tale, prioritățile tale sunt de ordin financiar și cel mai probabil discuți despre bani, salariu și cauți soluții de redresare financiară.

Pe de altă parte, poți profita de trigonul Mercur-Pluto pentru a analiza în cel mai profund mod cu putință relația cu partenerul de viață, însă evită să devii suspicios sau să-ți iei un angajament pe termen lung.

Horoscopul zilei de 26 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2600 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O bancă celebră pune pe liber mii de oameni. Angajați care rămân pe drumuri
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro