Horoscop. Cele mai rele soacre din zodiac. Ferește-te de iubiții care au mamele născute sub aceste semne

Horoscop. Cele mai rele soacre din zodiac. Ferește-te de iubiții care au mamele născute sub aceste semne
Horoscop. Cele mai rele soacre din zodiac.

Soacra îți poate face viața un calvar sau poate să-ți fie o a doua mamă, iar astrele pot desluși acest mister. Iată cum este soacra ta, din punct de vedere al horoscopului și care sunt, de fapt, cele mai rele din zodiac.

Horoscop. Cele mai rele soacre din zodiac

Rac: locul cinci 

Cu toate că Racii sunt în general oameni iubitori și amabili, soacrele născute sub acest semn pot fi chiar enervante. Cel mai probabil își iubesc prea mult copilul și devin posesive și geloase atunci când sunt amenințate. Femeile Rac sunt chiar pisăloage!

Vărsător: locul patru 

În acest clasament, pe locul patru sunt soacrele născute sub semnul Vărsătorului. Nu este vorba despre o persoană rea și acră, ci mai degrabă despre o soacră obositoare, care are tendința de a controla totul.

De cum intri în casa unei native Vărsător, vei vedea că totul este perfect și ea va avea mereu o idee despre cum să vă petreceți seara. Vărsătorul va face orice ca să te simți bine, dar tu te vei simți controlat. Deși o soacră Vărsător te tratează cu familiaritate, în casa ei vei mereu un oaspete.

Leu: locul trei

Soacra din zodia Leu este agresivă și protectoare. Nativii Leu văd fiecare noutate ca pe o amenințare reală. Iar când vine vorba despre partenereul copilului ei, situația devine și mai dificilă. Ea va crede mereu că nu ești bun pentru copilul ei și tu trebuie să duci munca de a o convinge contrariul. Imediat cum îi vei câștiga încrederea, soacra Leu va deveni prietena ta.

Berbec: locul doi

Soacrele din zodia Berbec sunt adevărate bârfitoare!  Berbecul este unul dintre acele semne care nu te ajută. Analizează tot ce faci, după care bârfește la cei din jurul lor. Soacrele Berbec au impresia că le știu pe toate mai bine decât ceilalți.

Lor nu le plac oamenii care stabilesc o relație profundă cu copilul lor. Trebuie să lupți ”împotriva Berbecului: ele sunt personalități foarte puternice, cu care este ușor să intri în conflict. Astrele te avertizează să nu forțezi soacra Berbec să-ți fie prietenă.

Balanță: primul loc în clasamentul celor mai rele soacre

În topul celor mai rele soacre din horoscop se află soacra Balanță. Nativii acestui semn sunt foarte greu și difcil de mulțumit și aproape niciodată nu spun adevărul. Balanța nu o să îi spună niciodată copilului ei ce părere are cu adevărat despre partener/ă. Va fi mereu falsă cu partenera/partenerul copilului ei, iar astrele te asigură că nu îți va fi ușor.