Florin Piersic și Tudor Chirilă trăiesc șansa vieții lor. Cei doi artiști vor juca alături de nume mari de la Hollywood, precum Michael Keaton şi Samuel L. Jackson. În ce producție de la Hollywood vor apărea juratul de la Vocea României și celebrul actor.
Este vorba despre filmul „The Protégé”, regizat de celebrul Martin Campbell, regizorul responsabil pentru capodoperele „Masca lui Zorro”, „The Expendables” și „James Bond – Casino Royale”.
Ceea ce poate nu mulți oameni știu este că celebra peliculă s-a filmat în România, de către producătorii serialului Las Fierbinți, Frame Film. Trailerul pentru film a fost lansat deja, iar românii abia așteaptă să-i vadă pe juratul de la Vocea României și fiul marelui Florin Piersic performând alături de actori de calibrul lui Samuel L. Jackson sau al lui Michael Keaton.
Pelicula „The Protégé” s-a filmat în 10 săptămâni, în perioada ianuarie-martie 2020, iar locațiile alese au fost Snagov și București. În Capitală au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra, speciale pentru plotul filmului, ale cărui filmări au fost „aranjate” de către 200 de tehnicieni români şi peste 100 de figuranţi. Filmul în care apar și românii Tudor Chirilă și Florin Piersic jr. se va lansa pe data de 20 august, conform celor de la Pagina de Media.
Tudor Chirilă a transmis un mesaj tranșant într-un interviu pentru Irina Păcurariu, în care și-a exprimat concluziile reieșite în urma primului an de pandemie. Actorul susține că statului român nu îi pasă de el și s-a descris ca fiind un șomer de lux. În plus, a spus că în toată această perioadă a ieșit la iveală „mentalitatea veche românească: scapă cine poate”.
„Să faci muzică este un business. Businessul nostru a căzut, în pandemie, cu 90-95%, ca cifră de afaceri. Tot ce încercăm acum este să păstrăm echipa din jurul nostru. Facem o grămadă de lucruri singuri, eu am devenit un fel de om-orchestră. E foarte greu să ții lângă tine, în perioada asta, tehnicienii. Nu poți să le dai bani pe nimic, pentru că nu ai acești bani, Avem un ecosistem care înseamnă chirii, echipamente, oameni.
Avem niște oameni pe care nu vrem să-i pierdem pentru că, dacă i-am pierde, repornirea, oricând ar fi ea, va fi mult mai grea. Pentru politicieni, sectorul cultural este neinteresant. Și asta se vede de când a fost făcută această segmentare: „HoReCa. HoReCa. HoReCa”. Dar sectorul cultural, deloc.
Au ținut terase deschise și restaurante la capacitate de 30%, dar artele performative au fost închise. Dans, teatru, muzică, totul închis. Însă recomandarea Comisiei Europene în privința relansării este să se facă transdiciplinar, adică să se integreze relansarea HoReCa cu turismul și cultura”, a declarat Tudor Chirilă, acum ceva vreme.