26 iul. 2019 | 06:30

Soția boxerului Maxim Dadashev, sfâșiată de durere. Ce mesaj a transmis, după moartea sportivului

Știri generale
Soția boxerului Maxim Dadashev, sfâșiată de durere. Ce mesaj a transmis, după moartea sportivului

Boxul este un sport incredibil de agresiv, și, de curând, s-a confruntat cu o dramă fără vreun precedent recent. La două zile după ce a ieșit de pe ringul de box, Maxim Dadashev a decedat pe un pat de spital.

În teorie, poți să mori de la fiecare căpșsună sau măslină pe care o înghiți. Într-un ring de box, posibilitățile sunt semnificativ mai mari ca lucrurile să meargă prost, iar asta s-a putut vedea în contextul ultimului meci de dintre Maxim Dadashev și Subriel Matias. 

În urma conflictului din ringul de luptă, Dadashev a ajuns pe un pat de spitat și, în aproximativ 48 de ore, a murit. În lumea sportului, evenimentul nu va fi uitat prea curând și până și inamicul său are remușcări foarte mari. El a refuzat să ia banii de pe meciul câștigat.

Reacția care îți taie picioarele a venit de la văduva boxerului decedat. Ea a rămas singură cu un copil, după 11 ani de relație. Postarea a fost făcută pe Facebook de Elizaveta. ”Iubirea mea! O să rămâi mereu în inima mea, sufletul meu este compleșit de durere pentru că te-am pierdut. Este cel mai greu moment pentru familia noastră. Nu îmi vine să cred.

Mulțumesc pentru 11 ani de iubire, 11 ani de fericire. Și pentru un fiu minunat. Este tot ce mi-a rămas și va da putere pentru a mai trăi”, a explicat Elizaveta.

Medicii au făcut tot ce era omenește posibil pentru a salva viața sportivului care a suferit niște probleme foarte grave la nivelul capului. L-au operat de urgență pe Maxim Dadashev și, în ultimă instanță, i-au dat la o parte o mare parte din craniu. Scopul intervenției a fost de a reduce presiunea asupra creierului și de a încerca să-l țină în viață. Tot efortul a fost în zadar.

În momentul meciului, Elizaveta Apushkina s-a aflat în Turcia în vacanță. Și-a întrerupt vacanța și a mers de urgență la spital, în Statele Unite ale Americii. După două zile, Dadashev a leșinat.