21 mart. 2021 | 08:23

Informații de ultimă oră despre agresoarea Mirelei Vaida. Ce se întâmplă cu femeia

Monden
Informații de ultimă oră despre agresoarea Mirelei Vaida. Ce se întâmplă cu femeia
Informatii despre agresoarea Mirelei Vaida

Sunt informații de ultim moment despre agresoarea Mirelei Vaida, femeia care a pătruns vineri în platoul Acces Direct complet dezbrăcată, atacând-o cu o bucată de cărămidă pe prezentatoare și strigând ”dă-mi banii”. Ce s-a întâmplat după ce aceasta a ajuns pe mâinile oamenilor legii.

Informații de ultimă oră despre agresoarea Mirelei Vaida

Momente cumplite vineri la Acces Direct, după ce Mirela Vaida a fost atacată de o necunoscută în timp ce aceașta își prezenta un caz. Din fericire, Mirela Vaida a reușit să se ferească din calea pietroiului care venea țintă spre ea. A venit imediat și un operator și a intervenit, mobilizând-o pe femeie până la sosirea oamenilor legii. După acest episod șocant, femeia a fost internată la psihiatrie.

Conform Antena 3, femeia, care este din Iași și are vârsta de 40 de ani, are probleme psihice vechi, așadar a ajuns pe mâinile medicilor ca să primească ajutor de specialitate. De altfel, nu se vor lua măsuri preventive obișnuite împotria ei, din cauza problemelor psihice pe care le are, dar va fi ținută sub supraveghere de profil. Mirela Vaida a fost în stare de șpc după tot ce s-a întâmplat și cu greu a găsit puterea să își ducă emisiunea pe mai departe. La terminarea emisiei de vineri, soțul ei a venit să o ia din platou, iar împreună au plecat la munte cu cei trei copii.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii”, a spus Mirela Vaida pe contul de Instagram.

Ce au anunțat oamenii legii

Amintim că vineri, oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au reținut-o pe cea care a încercat să îi facă rău Mirelei Vaida.

”În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au spus surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Greșeala pe care o fac toți șoferii, sperând că vor fi iertați. Codul Rutier prevede sancțiuni
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Mai MULȚI BANI la pensie pentru românii cu acest număr de ani lucrați!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro