24 feb. 2021 | 23:03

Cristina Ich își schimbă numele din buletin. Vedeta i-a luat exemplul lui Dorian Popa

Monden
Cristina Ich își schimbă numele din buletin. Vedeta i-a luat exemplul lui Dorian Popa
Cristina Ich isi schimba numele in buletin

Vestea pe care fanii Cristinei Ich nu credeau că o vor auzi vreodată. Frumoasa brunetă își schimbă numele din buletin. Care este motivul pentru care soția lui Alex Pițurcă a luat această decizie. Faimosul influencer i-a luat exemplul lui Dorian Popa. Cum o va chema de acum încolo pe Cristina Ich.

Cristina Ich își schimbă numele din buletin

Când spui Cristina Ich te gândești, automat, la una dintre cele mai frumoase și populare femei din România. Influencerița cu milioane de urmăritori pe Instagram este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din peisajul monden autohton, loc pe care l-a câștigat datorită modestiei, veseliei și sincerității debordante pe care le afișează comunității sale de fani din mediul online. Frumoasa moldoveancă găsește mereu noi feluri de a-și uimi admiratorii, iar nici de data aceasta nu a dezamăgit.

După ce Dorian Popa a anunțat, recent, că-și va schimba numele, iată că acum a venit rândul faimoasei Cristina Ich să dezvăluie cum o va chema în buletin. Puțini știu faptul că numele frumoasei șatene din actul de identitate este Cristina Micu. Partenera de viață a lui Alex Pițurcă a hotărât să își schimbe numele, legal, în Cristina Ich, pentru ca și buletinul să reflecte numele care a făcut-o faimoasă în toată România.

Cum a devenit Cristina Ich influencer în România

Faimoasa creatoare de conținut de pe Instagram este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete din România. Cristina Ich susține că povestea din spatele alegerii acestei porecle (Ich) este foarte lungă, dar se bucură de succesul pe care l-a căpătat, lucru la care nu s-a așteptat niciodată, conform spuselor frumoasei șatene.

„E o poveste atât de lungă și plictisitoare, dar s-a lipit de mine, mi s-a parut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Christina Ich, că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. ( n.r. numele de pe rețelele de socializare) În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște”, a declarat Cristina Ich, conform spynews.ro.

Cristina Ich isi schimba numele in buletin. Chiar dacă acum este una dintre cele mai cunoscute figuri publice din mediul online, Cristina Ich își amintește de unde a plecat și povestește cu mândrie despre cât de mult a muncit pentru a ajunge unde și-a dorit.

„Eu nu am fost conștientă. Ca un om inconștient, m-am băgat cu un băiat și am început să mă scălămbăi pe Facebook. Viață m-a dus unde a vrut ea. Eu am plecat, mama și-a refăcut viață, suntem o familie fericită. Am intrat la facultate, apoi eu am ajuns la o agenție de modeling am plecat la Milano, Londra. Mi se părea că băiatul de la Bromania seamănă cu actorul din Prison Break.

I-am dat un mesaj, am făcut un filmulet și a avut succes. Începi să ai succes și ai impresia că trebuie să faci tu lucrurile și să nu mai depinzi de nimeni. Să fiu propriul stăpân, să nu fiu la cheremul nimănui. Am început să fac chestiile astea de dezvoltare personală, cum să ne îmbracăm, și făceam niste porcarii la început. Eu am încercat să fiu pe placul tuturor dar am înțeles tărziu că nu se poate”, a declarat Cristina Ich, acum ceva timp, pentru alephnews.ro.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro