26 dec. 2020 | 18:21

Tragedie de Crăciun în România. Impresarul vedetelor a murit, ce s-a întâmplat

Știri generale
Tragedie de Crăciun în România. Impresarul vedetelor a murit, ce s-a întâmplat
Lucian Ionescu a murit

Tragedie de Crăciun. Impresarul vedetelor, Lucian Ionescu, a murit. Din păcate însă, medicii spuneau în urmă cu câteva zile că șansele lui de supraviețuire nu erau foarte mari.

Tragedie de Crăciun în România

Iar la numai câteva zile după prognosticul medicilor, Lucian Ionescu s-a stins din viață, la vârsta de 63 de ani. De menționat este că el se afla internat în stare gravă la Spitalul Clinic ”Dr. I. Cantacuzino„, din București, după ce fusese infectat cu coronavirus. În plusm fiul lui cel marea a dat vestea în mediul online, chiar de pe contul oficial de Facebook pe care îl deținea tatăl lui.

„Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian. ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul fiului lui Lucian Ionescu.

Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit

Impresarul Lucian Ionescu se afla însă în categoria celor vulnerabili la coronavirus, având diabet, dar și o greutate în exces. El era internat la spitalul Cantacuzino și era intubat. De asemenea, și soția lui, Janine, este internată la Spitalul Victor Babeș. Amintim că Lucian Ionescu a fost impresarul mai mult vedete din țara noastră, printre care artiști precum Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

De asemenea, și fiica impresarului și-a „adio” de la părintele său pe rețelele de socializare.

„Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte, tată! Sufletul meu și inima mea! Doare atât de tare, încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a fost mesajul lui Anne-Marie, scris alături de o poză din copilărie cu tatăl ei.

De menționat este că Lucian Ionescu nu era de acord cu purtarea măștii și nici nu prea se conforma acestei reguli. De altfel, acesta ironiza această măsură pe rețelele sociale. ”Poartă mască, este eficientă și te protejează! A redus numărul de infectați de la 100 la 4.023 pe zi!”, scria acesta, pe Facebook. Chiar și așa în ultimele fotografii cu el, care au realizate la munte, acesta purta o mască performantă, cu filtru.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, transferat la cardiologie. De ce a fost nevoie de asta
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro