26 dec. 2020 | 10:45

Irinel Columbeanu a ajuns în cel mai greu moment. Câți bani a avut la el: atât a putut să plătească

Monden
Irinel Columbeanu a ajuns în cel mai greu moment. Câți bani a avut la el: atât a putut să plătească
Irinel Columbeanu a ajuns în cel mai greu moment: câți bani a avut la el pentru a-și alimenta mașina

În 2007, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 150 de milioane de euro, alcătuită în mare parte din terenuri și clădiri. Mai multe investiții neinspirate, însă, au stat la baza falimentului pe care îl trăiește astăzi. În prezent, pentru a se păstra pe linia de plutire, afaceristul se chivernisește și-și calculează bine banii. Nu și într-un episod recent, pare-se. Bărbatul a fost surprins de fotoreporterii CanCan alimentându-și Mercedesul cu…cât a avut la el.

Irinel Columbeanu a alimentat cu puținii bani pe care i-a avut la el

Irinel Columbeanu a fost întâlnit zilele trecute de fotoreporteri într-o benzinărie din Capitală. Nu cu mult timp în urmă, acesta avea un Rolls Royce versiune lungă, iar acum se deplasează cu un Mercedes vechi de 20 de ani. Afaceristul resimte din plin problemele financiare, așa că și-a alimentat rezervorul cu doar 16 litri de carburant, pentru care a plătit 79 de lei. Cu toate problemele, nimic nu-i poate fura eleganța. Bărbatul era îmbrăcat șic și cu acea ocazie, purtând corespunzător și mască de protecție.

„Sunt eu, omul fără Bentley”

Omul de afaceri a fost invitat la ediția eveniment ”iUmor Roast”, unde a prezentat un moment de roast cu replici acide la propria persoană.

„Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley. Adică sunt eu, omul fără Bentley. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme această idee. Au fost aici nume important, ca Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Șerban Pavlu. Asta m-a speriat. Ce să caut eu aici? Dar, am văzut-o și pe Maria Buză și m-am mai liniștit un pic.

În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om, deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii”, a spus el la ”iUmor”.

Fostul milionar trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, după ce băncile i-au luat averea. Totuși, acesta are încă puterea de a face haz de necaz: „Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele! N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da”, a mai spus acesta.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro