Dezvăluire spectaculoasă a lui Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. Vestea pe care nu o aștepta nimeni

Dezvăluire spectaculoasă a lui Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. Vestea pe care nu o aștepta nimeni
Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre Monica Gabor

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, Irinel Columbeanu a vorbit despre situația sa financiară. Mai mult, fostul milionar a făcut și o dezvăluire neașteptată, care dă peste cap tot ceea ce se știa până acum despre fosta sa soție, Monica Gabor.

Dezvăluire spectaculoasă a lui Irinel Columbeanu despre Monica Gabor

Este știut faptul că Irinel Columbeanu nu mai are banii de altă dată. Fostul milionar și-a pierdut averea și acum stă cu chirie trăind modest. Luxul în care trăia altă dată, a rămas doar o amintire. Însă, el nu se plânge, ba chiar se pare că acceptă situația și este optimist, fiind de părere că toată această perioadă este doar un test.

În privința fostei sale soții, Monica Gabor, toți credeau că fosta doamnă Columbeanu, care s-a mutat în Statele Unite este căsătorită cu Mr. Pink, un chinez stabilit în SUA, cu o avere estimată la 3 milioane de dolari.

Relația Monicăi Gabor cu Mr. Pink

Inițial se scria că relația dintre Monica și Mr. Pink este una profesională, deoarece Monica promova băutura ce purta numele milionarului. Însă, pe măsură ce au apărut imagini cu cei doi împreună, totul a devenit mai clar. Pictorialele realizate în vila lui  Mr. Pink din Malibu au întărit ideea unei relații, care s-a dovedit a fi reală.

Multe zvonuri precum că cei doi sunt căsătoriți au circulat până anul trecut, când au apărut informații sigure că cei doi s-ar fi căsătorit în vara anului trecut, în cadrul unui eveniment restrâns. Chiar tatăl Monicăi Gabor a confirmat la acea vreme că fiica sa nu a putut reveni în România din cauza actelor care trebuia să le schimbe după căsătorie.

Monica Gabor nu este căsătorită cu milionarul chinez

Pe de altă parte, invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Irinel Columbeanu a oferit o informație care schimbă total tot ce se știa până acum. Fostul milionar a fost întrebat de moderatoarea emisiunii dacă s-a gândit să-i ceară bani fostei sale soții, având în vedere situația sa financiară actuală și dat fiind că ea este căsătorită cu un milionar.

Irinel Columbeanu a răspuns, precizând că Monica Gabor nu este căsătorită și a subliniat faptul că nu a luat în calcul ca varianta de salvare să fie vreuna dintre femeile din viața sa.

”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a transmis Irinel Columbeanu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrvit viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI