18 dec. 2020 | 10:05

Curs BNR pentru vineri, 18 decembrie 2020. Ce se întâmplă cu lira sterlină astăzi

Curs Valutar
Curs BNR pentru vineri, 18 decembrie 2020. Ce se întâmplă cu lira sterlină astăzi
Ce se intampla cu principalele valute astazi, 18 decembrie

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 18 decembrie 2020 va fi anunțat de Banca Națională a României în jurul orelor 13:00. Astfel, în timp util, vom afla cât costă cele tranzacționate valute din țara noastră. Vom afla cât costă un dolar american, un euro, un franc elvețian, precum și câți lei va costa o liră sterlină.

Curs BNR pentru ziua de vineri, 18 decembrie 2020. Ce se întâmplă cu moneda europeană astăzi

Banca Națională a României va anunța în jurul orei 13:00 cursul valutar BNR valabil pentru ziua de vineri, 18 decembrie 2020. Astfel, cei interesați de prețul celor mai tranzacționate valute din România vor avea în timp util cursul valabil pentru astăzi pentru fiecare dintre monede.

Curs Valutar BNR: Euro

Un euro a fost cotat de Banca Națională a României, joi, 17 decembrie 2020, la 4,8697 lei, mai mult cu 0,0013 lei, comparat cu ziua de miercuri, 16 decembrie 2020, când un euro a costat 4,8684 de lei.

Curs Valutar BNR: Dolar

Moneda americană s-a tranzacționat joi la o valoare de 3,9827 lei, în timp ce miercuri, 15 decembrie 2020, dolarul american a costat 3,9889 de lei, potrivit Băncii Naționale a României. Se poate vedea că moneda americană s-a depreciat cu 0,0062 lei joi, raportat la cursul zilei anunțat de BNR în ziua de miercuri a acestei săptămâni.

Curs Valutar BNR: Liră Sterlină

Moneda britanică s-a tranzacționat în ziua de joi, 17 decembrie 2020, cu 5,4144 lei, în timp ce miercuri, 16 decembrie 2020, lira sterlină a costat 5,3884 lei. Potrivit Băncii Naționale a României, se poate vedea că joi, comparat cu marți, 16 decembrie 2020, lira sterlină s-a apreciat cu 0,026 lei.

Cursul Valutar BNR: Franc Elvețian

Francul elvețian a avut o cotație joi, 17 decembrie 2020, de 4,5063 lei, în timp ce miercuri, 16 decembrie 2020, Banca Națională a României anunțase un preț pentru moneda elvețiană de 4,5184 de lei. Se poate vedea că francul elvețian a scăzut cu 0,0121 lei joi , comparat cu prețul anunțat miercuri de instituția financiară BNR.

Pe de altă pate, o știre din economica arată că Lotul Râşnov – Cristian a fost dat în circulaţie joi seara, cu aproximativ 9 luni înainte de termen, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Lotul Râşnov – Cristian, dat în folosință cu 9 luni mai devreme

Conform CNAIR, lotul, format din 6,3 kilometri de drum în regim de autostradă şi 3,56 kilometri drum de legătură în regim de drum expres (patru benzi de circulaţie), a fost dat în trafic după ce compania de drumuri a făcut recepţia la terminarea lucrărilor.

Astfel, acestui obiectiv au fost realizate două pasaje pe autostradă, trei pasaje peste autostradă, un pod pe drumul de legătură şi 4 sensuri giratorii.

Cât a costat proiectul

Proiectul derulat de CNAIR are o valoare de 118,02 milioane de lei, fără TVA, iar lucrările începuseră în luna mai 2019.

Antreprenorul, Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, a finalizat lucrările necesare deschiderii circulaţiei pe acest tronson cu circa 9 luni înainte de termen, informează CNAIR.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Elena Udrea este devastată. Anunț din închisoare: Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro