11 dec. 2020 | 07:52

Loredana Groza, apariție uluitoare la X Factor. Unde s-a uitat Ștefan Bănică Jr, pe furiș

Monden
Loredana Groza, apariție uluitoare la X Factor. Unde s-a uitat Ștefan Bănică Jr, pe furiș
Loreadana Groza, apariție uimitoare la X Factor

Loredana Groza a furat toate privirile în recenta ediție de la X Factor. Celebra cântăreață l-a făcut pe Ștefan Bănică să o privească pe furiș. Unde s-a uitat celebrul „licean” cu coada ochiului?

Loredana Groza, apariție wow la X Factor. Ștefan Bănică nu s-a putut abține

O nouă ediție, o altă apariție wow! Loredana Groza nu se lasă până nu fură fiecare privire din platoul emisiunii X Factor. A început etapa în care concurenții se duelează, iar fiecare jurat trebuie să aleagă trei dintre ei pentru a putea merge mai departe. Frumoasa moldoveancă a ales pentru această seară specială o rochie de gală, lungă…și cu un decolteu pe măsură, care l-a făcut până și pe colegul său de breaslă să nu-și poată dezlipi privirea. ”Am simțit nevoia să îi învăț un secret care îi va ajuta toată viața, să îi disciplineze, să îi focuseze, să îi ajute să își depășească stările de anxietate, de emoții, să le distrag puțin mintea de la concurs, de la această nebunie în care trăiesc deja de atâta timp. Aveau nevoie de o relaxare!”, a spus jurata X Factor în ediția de azi.

Cât despre fetele rămase în competiție la Ștefan Bănică Jr., au fost foarte pregătite ca aseară să dea tot ceea ce aveau mai bun. „Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un <Nu> la timpul potrivit face mai mult decât un <Da>, pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a declarat vedeta la începutul competiției.

„Totul se schimbă”

”Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri intr-o anumită rutină, această provocare este binevenită! Este o abordare diferită, foarte interesantă, mai ales în ziua de astăzi în care oamenii pot să se exprime pe scenă nu neapărat având cea mai puternică sau cea mai antrenată voce, ci personalitățile ne interesează, dublate de talentul vocal”
Loredana Groza

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Reguli stricte pentru acești șoferi. Această modificare la mașină, greu de făcut
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Vestea serii despre Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro