Ce a făcut Florin Ristei cu Naomi Hedman, după eliminarea de la X Factor: ”Așa era și moral corect”

Ce a făcut Florin Ristei cu Naomi Hedman, după eliminarea de la X Factor: ”Așa era și moral corect”
Florin Ristei si iubita lui

S-a aflat ce a făcut Florin Ristei cu Naomi Hedman, după eliminarea de la X Factor. Artistul a făcut dezvăluiri suprinzătoare despre relația cu Naomi Hedman. Astfel s-a aflat că dragostea plutește în aer pentru cei doi. Juratul de la X Factor România și-a adus deja iubita acasă unde i-a prezentat-o mamei lui.

Florinh Ristei s-a cuplat cu o fostă concurentă de la X Factor. Despre cine este vorba

Naomi Hedman și Florin Ristei formează unul dintre cele mai noi și iubite cupluri din showbiz-ul de la noi, scrie a1.ro. După ce s-a afișat în ipostaze demne de îndrăgostiți pe rețelele de socializare, juratul de la X Factor România a făcut dezvăluiri pentru prima oară despre relația lor.

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut la X Factor, unde tânăra a particpat. Iubirea lor a început să se contureze treptat, fără ca aceștia să știe însă că se simpatizează reciproc, potrivit Antena 1.

Ce s-a întâmplat după Bootcamp

Cuplul a început să-și recunoască sentimentele abia după ce a avut loc Bootcamp-ul, etapă în care Naomi Hedman, din nefericire, nu a obținut niciunul dintre scaune pentru a merge mai departe în concurs. Astfel, relația lor de dragoste a luat naștere după ce tânăra a părăsit X Factor.

Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a spus Florin Ristei despre relația cu noua lui iubită.

Florin Ristei și-a prezentat iubita mamei sale

Acum se pare că între cei doi lucrurile evoluează rapid și că au planuri serioase unul cu celălalt, din moment ce artistul a făcut deja pasul cel mare. Nu este vorba despre o cerere în căsătorie, ci la faptul că Florin Ristei a dus-o acasă pentru a-i cunoaște mama.

Juratul de la X Factor a povestit că iubita și mama lui se înțeleg foarte bine. De asemenea, cea care i-a dat naștere lui Florin Ristei i-a arătat tinerei imagini din copilăria lui Florin Ristrei și au mâncat împreună un preparat tradițional, cao adevărată familie.

Florin Ristei va cânta cu iubita sa

Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a continuat Florin Ristei.

În plus, Flroin Ristei ia în considerare și o colaborare împreună din punct de vedere artistic, pe viitor. ”Dacă reușim să facem ceva mișto, eu zic că da”, a adăugat Florin Ristei. Fanii cântărețului au primit bine vestea, Florin Ristei mărturisind că a primit o mulțime de mesaje prin care a fost felicitat de prieteni și fani pentru relația cu Naomi Hedman.

Frumosul cuplu, copleșit de mesaje frumoase din partea prietenilor

Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a mai declarat Florin Ristei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI