07 nov. 2020 | 12:55

Anamaria Prodan face ravagii în fotbal. Cine a pus ochii pe ea: ”Ne omoram dacă ne căsătoream”

Sport
Anamaria Prodan face ravagii în fotbal. Cine a pus ochii pe ea: ”Ne omoram dacă ne căsătoream”
Anamaria Prodan are Covid-19

Anamaria Prodan și Florin Manea sunt doi impresari influenți în fotbalul românesc, iar între ei este o evidentă rivalitate. Au fost și cuvinte ceva mai dure care s-au aruncat între cele două părți. Mai ales că vorbim despre două persoane care nu pun un preț chiar mare pe diplomație. Manea pare dispus să facă pace cu soția lui Laurențiu Reghecampf, chiar dacă recunoaște că au caractere diferite. Dar a mai ținut să precizeze că nu ar fi reacționat ca un gentleman dacă era în locul lui Dan Alexa, atunci când tehnicianul a fost lovit de doamna Reghecampf.

Florin Manea, avertisment pentru Anamaria Prodan: „Eu nu sunt gentleman ca Dan Alexa”

„Noi am fost prieteni când eram în America. Ne știm, avem cunoștințe comune. Am fost prieteni. Eu niciodată nu aș jigni-o. Îi spun anumite lucruri care mi se par adevărate. Nu ar avea de ce să mă jignească, oricum îmi răspunde de fiecare dată. 

Îmi e dragă. Îmi era mai dragă în America, dar acum s-a răcit relația. Am fost mai apropiați atunci. Nu am acuzat-o că am avut o relație, am spus că am fost prieteni. Mă amuză când citesc că a apărut nu știu unde fără lenjerie intimă, că a luat premiul pentru cea mai sexy din lume…

Florin Manea este unul dintre rivalii Anamariei Prodan

Ne omoram dacă ne căsătoream! Nu avem cum, pentru că suntem două caractere… Ne băteam! Și eu nu sunt gentleman ca Dan (n.r Alexa). Dacă mi se întâmpla aia (n.r- referire la pumnul pe care Anamaria i l-a dat lui Alexa), ne băteam pe bune”, a declarat Florin Manea la GSP LIVE.

Florin Manea nu a fost la fel de reținut în declarațiile legate de Anamaria Prodan și în urmă cu o lună. Atunci, cei doi impresari se luptau pentru a-și asuma meritele pentru transferul lui Radu Drăgușin la Juventus.

„Adevărul e că m-a ajutat mult Anamaria Prodan. M-a ajutat mult de tot…Când m-am mutat la casă, mi-a mutat mobila. Eu cred că la ea în spate e o mare industrie de PR. Spune minciuni și nimeni nu se sesizează. Anamaria Prodan a venit și ea să facă poze cu Radu Drăgușin și s-a lăudat că ea a făcut transferul. E total fals!”, spunea Florin Manea pentru Prosport.

 

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
De ce se gătesc cartofii dulci direct în coajă. Secretul marilor bucătari
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Doliu în televiziune. Marele actor ne-a părăsit. Drum lin, maestre!
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
VESTE pentru PENSIONARII UITAȚI la recalculare. Când IAU BANII
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro