Anamaria Prodan, secretul despre averea pe care o are. Ce nu a făcut niciodată

Anamaria Prodan, secretul despre averea pe care o are. Ce nu a făcut niciodată
Secretele averii Anamariei Prodan

Frumoasă, deșteaptă și devreme acasă! Acestea sunt doar câteva calități pe care Anamaria Prodan le-a dovedit pe parcursul anilor. Pe lângă familia frumoasă pe care o are, impresara de fotbal ascunde în spatele său o avere impresonantă de care nu se ferește să vorbească. Aceasta a dezvăluit recent secretul succesului său profesional, cât și cum reușește să stea departe de datorii.

Anamaria Prodan, adevărul despre educația pe care a primit-o acasă

Anamaria Prodan este o femeie de succes și o familistă convinsă, astfel că reușește să îmbine utilul cu placutul, de fiecare dată. Nu cu mult timp în urmă, impresara sexy din fotbal a recunoscut că nu îi place să aibă datorii și se descurcă de minune cu managerierea averii pe care o deține

Anamaria Prodan recunoaște că acest mod organizat de a-și organiza banii a fost învățat din fragedă pruncie, de la părinții săi, care i-au insuflat ce înseamnă valoarea banilor, dar mai ales cum să nu aibă datorii la bancă sau la apropiați.

Anamaria Prodan a moștenit de la familie educația financiară
Anamaria Prodan alături de mama și sora sa

„Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Ce a însemnat perioada carantinei pentru Anamaria Prodan

Chiar dacă pentru multe persoane publice, perioada în care România s-a aflat în stare de urgență a fost una tensionată, pentru Anamaria Prodan și familia sa acest timp a reprezentat o adevărată biencuvântare. Cu excepția Sarahei, toți membrii familiei s-au adunat la Dubai, acolo unde au petrecut momente frumoase împreună, redecoperind farmecul de a face activități și de a sta mai mult timp alături de persoanele cele mai dragi.

„În izolare a fost 90 % perfect, având în vedere că toți copiii s-au strâns în Dubai, mai puțin Sarah, care nu a mai apucat să ajungă pentru că se închiseseră granițele. Nu am mai putut sub nici o formă s-o aduc.

A fost un moment unic pentru că trei luni de zile am stat zi de zi toți, ne-am redescoperit și ne-am adus de fiecare moment frumos al vieții noastre’, a mai adăugat Anamaria Prodan.

În ciuda faptului că multă lume o judecă pentru modul extravagant de a-și trăi viața, de multe ori exagerând cu luxul de care se bucură, aceasta a repetetat în mod repetat că acești bani de care se bucură sunt câștigați cu forțele proprii și nu trebuie să dea explicații nimănui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI