20 iun. 2019 | 14:21

Rareș Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dăncilă. Ce îi reproșează

Știri generale
Rareș Bogdan, atac dur la premierul Viorica Dăncilă. Ce îi reproșează
Rareș Bogdan o atacă pe Viorica Dăncilă. Ce i-a spus premierului României?

Rareș Bogdan rupe tăcerea și o atacă pe Viorica Dăncilă. Acesta are dovada că premierul României a mințit. Cu ce o incriminează Bogdan pe Dăncilă?

Rareș Bogdan, atac la adresa Vioricăi Dăncilă

Rareș Bogdan a prins-o cu minciuna pe Viorica Dăncilă. Liberalul a acuzat-o de minciună, asfel că i-a adus și dovada. Totul s-a petrecut în urma dezbaterii moțiunii de cenzură. Rareș Bogdan a spus că nu a existat un moment mai dificil în comparație cu acesta, după finele anilor 1998-1999. Acesta a transmis, printr-un mesaj de pe o rețea de socialiare, tot ce a avut de reproșat la adresa premierului Viorica Dăncilă. Contul actual al balanței de plăți, conform cursdeguvernare.ro, arată că a înregistrat 2,306 miliarde de euro, adică 0,77% din PIB estimat pentru 2019 (217,5 miliarde euro), după primele patru luni ale anului 2019.

”Minciunile spuse de premierul Dăncilă la dezbaterea moțiunii de cenzură nu acoperă și realitățile crunte din economie. Aveți aici câțiva indicatori care le dau frisoane experților în macroeconomie, fiscalitate. Fiecare săptămână care trece îngroașă gluma. Cei care s-au codit să trântească Guvernul Dăncilă nu au niciun strop de dorință să îmbunătățească niveul de trai în România.

Nu știu dacă a existat vreun moment mai dificil pentru economie după 1998-99, când țara noastră a fost aproape de crah, dar Mugur Isărescu a găsit o soluție in extremis. Și atunci, împrumuturile externe deveniseră foarte dificil de obţinut, iar agenţiile de rating erau extrem de pesimiste. Strategia Guvernului PSD-ALDE pentru 2019 a avut un singur rând: explozia datoriei publice. Să ne ferească Dumnezeu de ce ar putea urma!”
 Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, acuza dure pentru premierul Viorica Dăncilă

Rareș Bogdan, acuza dure pentru premierul Viorica Dăncilă

Dăncilă, pusă la colț

Nu este pentru prima oară când Rareș Bogdan își arată direct nemulțumirea la adresa premierului țării. Liberalul a ironizat-o de câteva ori bune pe doamna prim-ministru. ”Capul meu minte nu are, dar are tupeu, muuuult!”, a scris acesta în mediul online după ce Dăncilă a transmis și ea un mesaj în care mulțumea colegilor de partid pentru susținere.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Boris Johnson, declarații șocante. A vrut să invadeze Olanda
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
INTERZIS dacă ai casă la curte. Ce NU ai voie să plantezi sau să construieşti în propria curte
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro