28 sept. 2024 | 22:39

Care este starea de sănătate a lui Emeric Ienei. Fostului antrenor i s-a montat un stimulator cardiac: „Se mișcă mai greu”

Sport
Care este starea de sănătate a lui Emeric Ienei. Fostului antrenor i s-a montat un stimulator cardiac:

Emeric Ienei, fostul antrenor legendar al Stelei, în vârstă de 87 de ani, traversează o perioadă delicată din punct de vedere al sănătății. Apropiatul său, Sandu Boc, a oferit recent informații despre starea de sănătate a lui Ienei și despre dificultățile cu care acesta se confruntă.

Fostul antrenor a reușit să treacă cu bine peste problemele medicale recente, iar Sandu Boc, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost alături de el în această perioadă. Boc este cel care l-a sprijinit pe antrenorul care a condus Steaua către succesul istoric din 1986, când echipa a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Starea actuală a lui Emeric Ienei: „Îl plimb cu mașina”

Deși a depășit momentele critice, Ienei se confruntă în continuare cu dificultăți de mobilitate. Sandu Boc a explicat că îl ajută să se deplaseze, ducându-l cu mașina în diverse locuri. Ienei a contractat coronavirus în spital, conform declarațiilor lui Boc, însă starea sa s-a îmbunătățit considerabil în ultima vreme.

„I s-a montat un stimulator cardiac la Cluj, pentru că avea pulsul foarte scăzut, dar a luat Covid din spital. Acum se simte mai bine, deși se mișcă mai greu. Are două persoane care îl îngrijesc, una ziua și alta noaptea. Îl scot cu mașina, ne mai plimbăm puțin. Aproape că a împlinit 88 de ani, dar toți spun că arată de 82”, a spus Sandu Boc în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Una dintre marile nemulțumiri ale lui Ienei rămâne pierderea rentei viagere, un aspect care l-a afectat profund.

„Este foarte supărat pentru că nu mai primește renta viageră. I-au tăiat renta și nu i-au mai dat-o. Am vorbit cu doamna Lipă, care mi-a spus că este primul pe lista de așteptare, dar ce să aștepți, să moară cineva?”, a adăugat Boc.

Nea Imi nu este doar antrenorul care a obținut cea mai mare victorie a unui club românesc – câștigarea Cupei Campionilor Europeni în 7 mai 1986 – ci și selecționerul sub comanda căruia echipa națională a României a învins Anglia cu 3-2 la EURO 2000, în meciul care a adus calificarea „tricolorilor” și eliminarea englezilor.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Boris Johnson, declarații șocante. A vrut să invadeze Olanda
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
INTERZIS dacă ai casă la curte. Ce NU ai voie să plantezi sau să construieşti în propria curte
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro