03 nov. 2020 | 19:59

Suspendări la Glasgow Rangers! Ce se întâmplă în echipa în care activează Ianis Hagi

Sport
Suspendări la Glasgow Rangers! Ce se întâmplă în echipa în care activează Ianis Hagi
Ianis Hagi are doar un singur meci ca titular dintre ultimele 5 disputate de Rangers în campionat

Scandal neașteptat la Glasgow Rangers, echipa la care evoluează și românul Ianis Hagi. Doi jucători ai vicecampioanei Scoției au fost suspendați pentru încălcarea legislației Covid-19. Este vorba despre Jordan Jones și George Edmundson, cei care au participat duminică la o adunare privată. La care au fost prezente și mai multe persoane din afara familiei. Ambii jucători vor sta în izolare pentru următoarele 14 zile și ar putea fi amendați de club.

Carantinarea lui Jordan Jones ar putea aduce mai multe minute în campionat pentru Ianis Hagi

„Suntem cu totul în armonie între acțiunile noastre și standardele pe care le expunem aici, la Rangers. Nu vom accepta un comportament care nu urmează aceste standarde și este complet inacceptabil pentru orice jucători ai echipei să se implice în orice pune în pericol protocoalele excelente de la Rangers”, a transmis directorul echipei, Stewart Roberston.

Fundașul George Edmundson, 23 de ani, a jucat foarte puțin pentru Glasgow Rangers în acest sezon. Doar 14 minute în campionat, în partida cu Motherwell. Și un singur joc ca titular, în preliminariile Europa League, în Gibraltar, contra celor de la Lincoln. În schimb, Jordan Jones a fost un jucător destul de important în acest sezon pentru Rangers. Și chiar a jucat de multe ori, ca extremă, în locul lui Ianis Hagi. În meciurile în care românul a fost menajat, sau lăsat pe bancă din cauza formei slabe.

Jordan Jones a fost trimis ca titular în fața lui Ianis Hagi în două meciuri din acest campionat

Din ultimele cinci etape în campionat, Jordan Jones a prins două meciuri ca titular, iar în unul a fost trimis pe final. Nu are drept de joc în Europa League, pentru că nu a fost înscris în competiție de Steven Gerrard. Dar tocmai pentru că Ianis Hagi joacă meci de meci în Europa, Jones începuse să prindă mai multe minute în campionat. Carantinarea fotbalistului de 26 de ani ar putea însemna mai multe minute petrecute pe teren de Ianis Hagi. Românul este anunțat titular în partida cu Benfica, din Europa League, dar ar putea apoi să joace și în weekend, în campionat. Când Glasgow Rangers are meci pe propriul teren contra ultimei clasate, Hamilton. Ianis Hagi a fost titular într-un singur meci dintre ultimele cinci disputate de Glasgow Rangers în campionat.

 

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Un celebru boxer, îndrăgostit lulea de Bianca Drăgușanu. I-a pus capac
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Regele Charles este în doliu: S-a tras cortina peste o comoară naţională!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Medicamente GRATUITE pentru români. GUVERNUL tocmai a DECIS
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro