Ianis Hagi provoacă scandal la Glasgow Rangers: „M-am săturat!”

Ianis Hagi provoacă scandal la Glasgow Rangers: „M-am săturat!”
Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve în partida de duminică, împotriva celor de la Kilmarnock.

Ianis Hagi a avut prestaţii oscilante în acest start de sezon, ceea ce a făcut ca şi părerile despre român să fie foarte diferite. Pe o parte lăudat pentru creativitatea sa şi pasele excelente, dar pe alta criticat pentru lipsa de constanţă. Un jucător de legendă al lui Rangers, fostul atacant Kris Boyd. Acesta spune că s-a săturat de toţi cei care caută permanent motive să îl critice pe Ianis. Ba mai mult, consideră că prestaţia românului din meciul cu Lech Poznan nu a fost una chiar atât de rea. Deşi a primit cea mai mică notă din echipa lui Rangers în presa din Scoţia. De-a lungul carierei, Kris Boyd a marcat 115 goluri pentru Rangers, în 212 partide.

Ianis Hagi, cifre deloc impresionante în partida cu Lech Poznan. A pierdut posesia de nu mai puţin de 16 ori!

„Eu cred că Ianis a avut o prestația decentă cu cei de la Lech Poznan, care îi poate oferi încredere pentru meciurile viitoare. M-am săturat să tot aud oameni care au o problemă cu Ianis Hagi, așa pe nimic, oameni care spun că nu face diferența în meciurile cu miză. Eu știu din experiență proprie că golurile și pasele decisive, chiar dacă sunt cu echipe mai mici, aduc încredere și trofee pentru echipă”, a declarat Kris Boyd pentru Scotish Sun.

Cifrele lui Ianis Hagi din meciul cu Lech Poznan arată că românul nu a avut o seară bună joi. A avut 46 de atingeri și a pierdut posesia de nu mai puțin de 16 ori. O problemă pentru care a fost atenționat și de selecționerul Mirel Rădoi. Ianis a încercat 33 de pase, dintre care 24 au fost trimise corect. A câștigat doar două dintre cele șapte dueluri în care s-a angrenat pe parcursul meciului. A avut două tentative de a centra, ambele ratate, și un șut, trimis pe lângă poartă. A reușit un singur driblng, din două încercări. Rangers are maximum de puncte după primele două etape din Europa League, dar este pe locul 2 în grupa D. Benfica are tot șase puncte, dar un golaveraj mai bun.

Ianis Hagi este jucătorul care a oferit cele mai multe pase decisive în campionatul Scoţiei, nu mai puţin de 6. Este urmat de colegul său de la Rangers, James Tavernier, care are 5. Românul a fost lăsat pe banca de rezerve în partida cu Kilmarnock, pe care echipa sa a câştigat-o cu 1-0. Chiar prin golul lui Tavernier. Rangers este lider în campionat, cu 35 de puncte din 13 partide. Rivala Celtic este pe locul 2, cu 26 de puncte din 11 jocuri disputate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI