02 nov. 2020 | 07:47

Reacția lui Alex Bodi după anunțul șoc al Biancăi Drăgușanu. Ce a făcut afaceristul

Monden
Reacția lui Alex Bodi după anunțul șoc al Biancăi Drăgușanu. Ce a făcut afaceristul
Reacția afaceristului Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a anunțat indirect că este o femeie singură

Reacția lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a anunțat indirect că este o femeie singură. În timp ce fosta soție făcea noi dezvăluiri despre relația lor toxică, afaceristul posta o imagine de album alături de un preot pe care îl stimează.

Bianca Drăgușanu, NO Bodi? Reacția lui după ce ea a anunțat indirect că e liberă de contract

„Bună tuturor! Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele. Mai exact ultima poveste a vieții mele, care are un cuprins, mai bine zis: un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil! Stați aproape, pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste a vieții mele! Mai exact, fabuloșii doi ani, ultimii doi ani din viața și fabuloșii ultimii patru ani din viața mea în care a apărut și Sofia”, a spus Bianca.

Pe o altă înregistrare video, diva mărturisește că este o femeie puternică și că a iertat multe greșeli. Aceasta a precizat că nu își dorește să se scuze și nici să acuze pe cineva pentru alegerile făcute de ea.

Imaginile postate de Alex Bodi pe Internet

„Știți că Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică, pentru că eu îndur. Eu sunt puternică, pentru că eu iert. Eu sunt puternică, pentru că eu cred! Eu sunt puternică, pentru că eu vreau. Eu vreau ca toate lucrurile să fie bine. Eu vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând.

În momentul de față, eu am o… mă apasă așa… ceva, mă apasă că trebuie să vă spun adevărul. Adevărul pe care voi îl bănuiați, pe care voi îl știați, și pe care voi m-ați sfătuit de foarte multă vreme să mi-l asum și să-l spun. Adevărul despre viața mea! Știți, eu sunt un om dintr-o singură bucată, care își asumă tot ce face și tot ce spune”, a mai declarat vedeta în filmările urcate pe Instagram Stories.

„Mă simt binecuvântat”

Pe de cealaltă parte, Bodi își vede în continuare de planuri. Aflat în Germania pentru afacerea pe care o deține împreună cu Josip Heit, bărbatul a îmbinat utilul cu plăcutul și a mers în vizită la o biserică, unde era așteptat de un preot. Pe filmarea postată pe Internet, se observă că afaceristul i-a pregătit chiar și un cadou pe care l-a ținut în brațe până când au poposit într-o camera unde au stat la discuții. Ajunși acolo, au luat loc și au imortalizat momentul. Pe imaginea împărtășită de Bodi cu fanii săi este notat: „Mă simt binecuvântat”.

Parteneri