27 sept. 2020 | 21:05

Soția lui Nicușor Dan rupe tăcerea. Cum se comportă, de fapt, cu fetița lor

Știri generale
Soția lui Nicușor Dan rupe tăcerea. Cum se comportă, de fapt, cu fetița lor
Cum se comportă Nicușor Dan cu fetița lui.

Părerile sunt împărțite când vine vorba de Nicușor Dan. Într-un mesaj postat pe Facebook, soția acestuia vorbește despre cum se comportă candidatul la Primăria Capitalei cu familia sa.

UPDATE: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. El a câștigat în fața Gabrielei Firea, cu 47,2%, în timp ce candidata PSD a obținut doar 39%.

Cum se comportă Nicușor Dan cu fetița lui

Soția lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru povestește prin intermediul unui mesaj pe o rețea de socializare despre ce reprezintă acesta pentru România și despre bucuria de a-l avea ca partener de viață și ca tată al copilului lor.

”S-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține, dacă este să mă gândesc la ce reprezintă Nicușor pentru România. Nu voi face lista realizărilor lui, vă las pe voi să o faceți, dar voi scrie câteva rânduri despre ce înseamnă Nicușor pentru familia noastră, despre bucuria de a-l avea ca partener de viață și tată al fetiței noastre.

Cu Nicușor fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah si cărți, cu cate o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcăm în mașină, fără să știm destinația finală”, scrie soția lui Nicușor Dan pe Facebook.

Tată împreună cu fiica sa pe câmp

Soție lui Nicușor Dan rupe tăcerea.

Cât de importantă este iubirea într-o relație

Mirabela susține că că Nicușor este echilibrul căminului lor și că a învățat-o să iubească necondiționat. Potrivit acesteia, Nicușor Dan își respectă tot timpul promisiunile, iar toți cei din familie îl iubesc și îl apreciază.

”Nicușor m-a învățat « iubirea necondiționată » și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetiță noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez. Cu Nicușor am căutat stațiuni mai puțin cunoscute turiștilor, în Grecia, până la 4 dimineața, am făcut matematica pe plaja în Vama Veche și am mers la meciuri pe stadion, stand la peluza.

Dar tot cu Nicușor am căutat locuință, grădiniță și bona pentru Aheea, sau medici, atunci când a fost cazul. Nicușor este acel membru al familiei pe care toată lumea îl iubește, îl respecta și-l apreciază, și asta nu pentru ceea ce face el în viață publica, ci pentru iubirea cu care ne-nconjoara și pentru modul în care relaționează că fiu, frate, nepot, verișor, prieten, tata și partener”.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scandal sexual. Procuror, acuzat de un politician că i-a făcut propuneri indecente
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Vor fi puși să plătească. Decizie în România pentru acești părinti cu copii: Nu mai putem accepta
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro