14 sept. 2020 | 14:27

Andreea Marin, gest superb pentru elevi, pentru începerea școlilor. Reacția minunată a vedetei TV

Știri generale
Andreea Marin, gest superb pentru elevi, pentru începerea școlilor. Reacția minunată a vedetei TV
Andreea Marin, gest superb pentru elevi, pentru începerea școlilor. Reacția minunată a vedetei TV
La început de an școlar, Andreea Marin a oferit ajutor copiilor ce provin din medii defavorizate, dar nu numai. În imaginile postate de Andreea Marin pe Facebook se pot vedea copii care au primit ceea ce aveau mare nevoie să primescă, și anume, ghiozdane, rechizite și jucării. Astfel, înainte de începerea școlii, Andreea Marin și echipa sa au făcut și de această dată oameni fericiți.
”Acum, când ma aflu la școala fetitei mele pentru începutul acestui an atât de tulbure și nehotărât, ma gândesc la copiii carora pandemia le-a adâncit nevoile, le-a însingurat sufletele, i-a întristat, întrebându-se care mai e viitorul lor, și asa incert din cauza atâtor lipsuri ce existau și înainte.
Fotografiile sunt de acum câteva zile, când ne-am indreptat cu ajutoare ( ghiozdane cu rechizite și jucării) spre județul Ialomița, la Bilciuresti, unde copiii au mare nevoie de sprijin, mai mult decât pot primi în familiile lor împovărate de griji. Nu puteam cuprinde în imagini atâtea emoții câte sunt în realitatea cunoscută în acest convoi umanitar, desfășurat în zone sărace din București, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, cu sprijinul Auchan, mulțumim pentru transporturile consistente de bunuri pentru gospodarii și traiul de zi cu zi, atât de necesare oamenilor nevoiași de acolo.
Fundația Pretuieste Viața a intermediat de data aceasta ajutorul pentru 80 de persoane fără adăpost, 100 de copii provenind din 40 de familii sub umbrela Centrului Social Bilciurești Dâmbovița, 60 de familii nevoiașe aflate în grija Asociatia Sansa Ta, adică peste 500 de persoane cu probleme serioase și necazuri… Ajutoarele au ajuns în mâinile lor și un zâmbet renascut e un dar neprețuit pentru ei, dar și pentru noi. Mergem mai departe!”,a scris Andreea Marin pe Facebook.

A început de jos

Andreea Violeta Marin s-a născut 22 decembrie 1974, în Roman. Ea este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007 (8 sezoane). De asemenea, a fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, difuzată de postul de televiziune Pro TV.
Andreea Marin a povestit că a început de jos cariera sa.

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc acidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a povestit fosta prezentatoare.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro