01 apr. 2019 | 20:53

Selly, vloggerul nr. 1 al țării, iese la protest: „Școala nu te învață ce este o ordonanță”

Știri generale
Selly, vloggerul nr. 1 al țării, iese la protest:
Selly: "Școala nu te învață ce este o ordonanță"

Selly, vloggerul numărul 1 din România, a dezvăluit că a participat la protestele din Piața Victoriei din anul 2017 (față de Ordonanța 13). Tânărul este de părere că cei de vârsta lui ar trebui să caute informații noi din mai multe surse „echilibrate”, pentru că, spre exemplu, „școala nu te învață ce este o ordonanță.”

„Acum 2 ani, legat de schimbarea Legilor Justiției, când au fost foarte mulți oameni. Se încerca schimbarea Legilor Justiției și impunerea unui plafon pentru pedepsirea abuzurilor. Știm cu toții, se încerca scăparea unora din pușcării. Nu voi spune niciodată nu votați cu ăștia, consider că nu e treaba mea, dar mi se pare normal ca atunci când e clar că se săvârșește un abuz să te implici, pentru că te afectează în mod direct”, a declarat Selly pentru Pro TV.

Vloggerul este de părere că meseria de politician este una interesantă, dar nu se vede în viitor nici în Senat și nici în Camera Deputaților. „Mi se pare cea mai rea cale, după ce ești o persoană publică să mergi în politică. Mie îmi place să fac divertisment”, mărturisește tânărul.

Selly îi sfătuiește pe tineri să nu învețe doar ce li se predă la școală

„Ei trebuie să înțeleagă toate astea. Școala nu te învață acest real life knowledge, nu te învață ce e o Ordonanță de Urgență, nu te învață toate cuvintele pe care le auzi la televizor. E normal ca tinerii să fie deconectați de spațiul socio-politic pentru că ei nu au experiență.

Școala te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor. Nu îți oferă cunoștința de astăzi, actualitatea. Eu vreau să ies din școală și vreau să știu cum funcționează instituțiile statului în România, cum îmi înființez o afacere, real life knowledge”, a mai spus Selly, vloggerul de 18 ani cu peste 2 milioane de urmăritori pe YouTube.

Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Campionatul Mondial de Strâmbături. Cine e bărbatul cu cea mai hidoasă față din lume
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Asia Express sezon 7. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro