8 lucruri pe care să nu le scrii niciodată partenerului tău. Care este motivul

8 lucruri pe care să nu le scrii niciodată partenerului tău. Care este motivul
Cum sa comunici cu partenerul

Relațiile de dragoste pot deveni dificile, dacă partenerii nu comunică suficient sau unele cuvinte sunt interpretate greșit. De aceea, este bine să te ferești să scrii unele lucruri prin mesaje, pentru că poate apărea o eroare de comunicare, care să ducă la o ceartă, doar din cauza faptului că celălalt nu a înțeles corect ce ai vrut să transmiți. Există un motiv pentru care unele lucruri trebuie spuse în persoană, și nu prin text.

Ce să nu spui niciodată prin mesaje

Reproșurile sau micile nemulțumiri – nu scrie niciodadtă lucruri care te deranjeaza prin mesaj. Chiar dacă nu vrei să pornești o ceartă, o vei face, pentru că partenerul nu își poate da seama de tonul vocii tale.

În plus, dacă există lucruri care nu îți plac, ar trebui să ai o discuție calmă față în față în care poți să îți ajustezi tonul vocii pentru a crea o dispută.

Explică faptul că sunt anumite lucruri care nu îți fac plăcere și roagă-ți partenerul să nu le mai facă. Lucrurile sunt simple, așa că nu e nevoie să le complici.

Insulte – Nu scrie niciodată cuvinte urâte, pentru că eleîți vor marca partenerul, care ar putea să le recitească oricând, chiar și după ce cearta s-a încheiat.

Nu te certa niciodată online

Dacă îți scapă cuvinte urate, e bine să fie față în față, pentru că nu rămâne nicio urmă după ce lucrurile s-au așezat. Desigur, e bine să te ferești să jignești, în orice situație, cu atât mai mult prin mesaj.

Scuze – Nu îți cere scuze prin mesaje, ci fă-o față în față. Așteaptă până te întâlnești cu partenerul și explică-i de ce ai procedat greșit, apoi cere-ți scuze sincere și încearcă să îndrepți lucrurile.

Vești importante – Nu da niciodată vești importante prin mesaje. Așteaptă să fii față în față cu persoana ca să puteți interacționa real. Totodată, despărțirile se fac tot personal, niciodată prin mesaje. Celălalt merită suficient respect încât să îi spui asta privindu-l în ochi.

Informații delicate – Nu da fotografii cu actul de identitate, cardul sau alte lucruri și informații personale prin mesaje, pentru că nu știi unde pot ajunge ele. De asemenea, ferește-te să trimiți ceva ce nu ai dori să ajungă pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI