5 zodii care mint și te manipulează să faci mereu ce vor ele

5 zodii care mint și te manipulează să faci mereu ce vor ele
5 zodii care mint și te manipulează

5 zodii care mint și te manipulează să faci mereu ce vor ele. Fiecare zodie are caracteristici aparte, iar manipularea este un tip de influență socială ce urmărește schimbarea percepției sau comportamentului cu ajutorul unor tactici ascunse, amăgitoare sau chiar abuzive, conform definiției.

5 zodii care mint și te manipulează

Gemeni

Această zodie știe să comunice foarte bine și se folosește de această calitate pentru a fabrica adevărul, dacă trebuie. Gemenii sunt conduși de Mercur, planeta vicleană a zodiacului. Ei sunt mereu dornici să se angajeze într-o conversație suculentă, chiar dacă trebuie să modifice puțin adevărul pentru a obține stimularea mentală pe care o doresc.

Balanță

Balanțele sunt fluturi sociali ai zodiacului, orientați spre parteneriate. Deoarece vor face orice pentru a evita confruntarea sau conflictul, de multe ori, ei vor spune minciuni ca să păstreze pacea și o să fie scutiți să dea explicații. Ei se pot considera mincinoși din exterior, însă Balanța trebuie să vadă acest lucru ca fiind unul foarte util.

Balanța trebuie să trateze oamenii cum și-ar dori să fie tratate, asta înseamnă să spună exact ceea ce simte că cealaltă persoană vrea să audă, deși este puțin necinstit. Fiind conduse de Venus cu scopul principal este să aducă oamenii împreună. Adevărul poate răni, așa că sunt dispuse să evite cu totul onestitatea brutală ca să îi protejeze pe cei dragi.

Săgetător

Săgetător privește imaginea de ansamblu, care uneori poate să îi facă să uite detalii esențiale și să se îndoiască puțin adevărul fără să își dea seama mereu. Nativul vrea să evoce reacții mari din partea oamenilor când își spune poveștile aventuroase și sunt dispuse să facă lucrurile să pară mai dramatice decât sunt în realitate.

Pești

Nativul este precum bureții, care absorb energia din jurul lor fără să facă eforturi mari. În timp ce asta poate funcționa în favoarea lui, de multe ori poate însemna că nativul este puțin predispus la înșelăciune, determinându-l să nu fie întotdeauna sincer, fără să își dea seama că a fost potențial mințită, pentru început. Este important să își verifice iar resursele, întrucât are tendința de a fi credul, presupunând că toți sunt la fel de bine intenționați ca și ei.

Taur

Zodia Taur minte, însă se poate considera că este o minciună mai puțin dăunătoare decât în cazul altor semne zodiacale. Atunci când minte însă, Taurul spune mai mult minciuni nevinovate. Este o zodie încăpățânată, crede că dacă minte o să îi facă pe ceilalți să creadă că drumul ales este cel corect.