4 ani de la retragerea Cătălinei Ponor. Cum arată gimnasta acum, de fapt VIDEO

4 ani de la retragerea Cătălinei Ponor. Cum arată gimnasta acum, de fapt VIDEO
4 ani de la retragerea Catalinei Ponor. Cum arata gimnasta acum, de fapt

În urmă cu patru ani, Cătălina Ponor a anunțat că se retrage din gimnastică. În prezent, frumoasa sportivă continuă să facă mișcare și are grijă la ce mănâncă. Cum arată gimnasta acum, la 34 de ani, pe care îi va împlini pe 20 august.

Deși a dispărut din lumea reflectoarelor și din competițiile sportive, asta nu înseamnă că multipla campioană mondială s-a retras de tot din viața publică. Cătălina Ponor postează frecvent pe rețelele de socializare imagini cu ea în diferite ipostaze. Mare iubitoare de animale și de copii, frumoasa sportivă își ține la curent fanii din social media cu detalii din viața ei personală și profesională.

Cum arată acum Cătălina Ponor, la cei 34 de ani

În curând, gimnasta din Constanța, triplă campionaă mondială, va împlini 34 de ani. Extrem de frumoasă și elegantă, cu un corp bine tonifiat, tânăra știe că imaginea contează foarte mult, așa că are grijă de sănătatea și corpul ei.

După numeroase competiții sportive și antrenamente grele, sportiva a hotărât, în 2017, că este timpul să se retragă din gimnastică, după ce, ani la rând, a fost unul dintre cei mai mediatizați sportivi ai României.

Pe plan personal, fosta gimnastă Cătălina Ponor o duce foarte bine. Este mai fericită ca niciodată, are o relație împlinită cu un bărbat pe care îl iubește din tot sufletul și cu care se va căsători. Frumoasa sportivă a spus ‘DA’ din toată inima la cererea în căsătorie a lui Bogdan Jianu, lângă care se vede trăind toată viața.

Cătălina și Bogdan se iubesc de aproape trei ani

Cătălina și Bogdan au o relație de aproape trei ani și au foarte multe pasiuni în comun. Mai mult, pentru că Bogdan este actor, iubita lui, Cătălina Ponor, îl susține și chiar merge la toate premierele lui. Deși se cunosc de foarte mulți ani, cei doi formează un cuplu de doar trei ani de zile.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat ‘Laleaua Neagră şi Dracula’. Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, potrivit spuselor unei persoane din anturajul celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI