4 ani de la moartea Ionelei Prodan. Ce a făcut azi Anamaria la mormântul mamei sale: „O să îndeplinesc tot ceea ce voia”

4 ani de la moartea Ionelei Prodan. Ce a făcut azi Anamaria la mormântul mamei sale: „O să îndeplinesc tot ceea ce voia”
4 ani de la moartea Ionelei Prodan, ce a facut Anamaria la mormantul mamei sale

Au trecut patru ani de zile de când regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan a trecut la cele sfinte. Fiica ei, Anamaria Prodan, trece prin momente extrem de dificile, iar dorul de mama ei este din ce în ce mai puternic. Ce a făcut celebra impresară la mormântul părintelui său.

Ce a făcut Anamaria Prodan la mormântul mamei sale, la 4 ani de la moartea Ionelei Prodan

14 aprilie 2018 marchează cea mai cumplită dată în sufletul Anamariei Prodan, fiind ziua în care mama ei, celebra artistă de muzică populară Ionela Prodan, a părăsit această lume.

La primele ore ale dimineții, agentul FIFA s-a prezentat la mormântul mamei sale, acolo unde a împărțit pachete pentru veșnica pomenire a sufletului solistei. Anamaria Prodan a trăit clipe emoționante, reamintindu-și de cea care i-a dat viață și a ocrotit-o toată viața sa.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că simte, în permanență, prezența mamei sale și, chiar dacă nu mai este printre cei vii, Anamaria Prodan poartă în suflet amintirea sa.

„Ea e mereu lângă mine, nu simt că nu mai este. E acolo și va fi toată viața cât trăiesc eu și când mă duc o să fiu lângă ea. Asta e singura dramă, probabil că dacă trăia lucrurile erau mai simple. Întotdeuna lucrurile sunt mai simple când ai părinții lângă tine.

Încet încet o să îndeplinesc tot ceea ce voia ea. A mai rămas de făcut un restaurant, dar unul așa frumos, domnesc cum spunea ea. A mai rămas de făcut vinul ei, le fac încet, încet. Eu sunt cumva copia ei fidelă, unu la unu.

Mi-a fost foarte greu pentru că în toată perioada asta, din miile de prieteni, eu mai am cinci maxim, cu ei o să rămân toată viața.”, a declarat Anamaria Prodan la mormântul mamei sale, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Cine a fost prezent la mormântul Ionelei Prodan

Anamaria Prodan a fost însoțită de câțiva membri ai familiei și prieteni apropiați, pentru parastasul regretatei sale mame, la locul de veci unde Ionela Prodan se odihnește alături de tatăl agentului FIFA, Traian Tănase.

De asemenea, frații regretatei cântărețe de muzică populară și fostul partener de viață al Ionelei Prodan au venit să-i fie alături impresarei de fotbal.

Potrivit jurnaliștilor de la sursa citată anterior, unul dintre frații Ionelei Prodan ar fi început să plângă la mormântul surorii sale. Anamaria Prodan a reușit să își oprească lacrimile, încercând să fie puternică pentru cei dragi din jurul său.