Ianis Hagi pleacă de la Rangers?! Spaniolii și italienii, oferte de nerefuzat pentru Rangers

Ianis Hagi pleacă de la Rangers?! Spaniolii și italienii, oferte de nerefuzat pentru Rangers
Sevilla și Lazio plusează oferta pentru român

Telenovela transferului tânărului playmaker Ianis Hagi continuă. Sezonul de Premiership este aproape de final. Au început deja pariurile pe marginea unui posibil transfer. Cu toate că oficialii clubului socțian nu vor să renunțe la jucător, ofertele au început să curgă.

Glasgow Rangers nu vrea mai puțini bani pe Ianis Hagi

Dacă până de curând suma vehiculată pentru un posibil transfer era de 10 milioane de euro, oficialii clubului se încăpățânează și nu vor să audă de așa ceva. Presa scoțiană a publicat ieri noi informații despre telenovela transferului tânărului jucător român. Se știau deja pretendentele la achiziționarea jucătorului, fiind vorba de Sevilla și Lazio.

Ieri însă, RangersNews anunța că vedeta Rangers Ianis Hagi este legat cu siguranță de o mutare din Ibrox în această vară. Dar o statistică importantă din sezon demonstrează că evaluările actuale nu sunt nici pe departe suficient de mari, mai spune publicația.

Ianis Hagi a fost la un moment dat recunoscut ca unul dintre cele mai strălucite talente ale continentului la începutul carierei sale. Acum legitimat la Rangers, tânărul jucător începe să-și dea seama de hype-ul creat în jurul său.

Sevilla și Lazio plusează oferta pentru român

RangersNews, spune că în ciuda faptului că a intrat și a ieșit din echipă în acest sezon, Ianis Hagi este principala vedetă din Premiership-ul scoțian. Jucătorul a atras atenția după ultima prestație în victoria cu 4-1 împotriva celor de la Celtic.

Valoarea lui Ianis a crescut de la momentul în care Rangers a plătit 3 milioane de lire sterline pentru Ianis Hagi. Majoritatea analiștilor spun că mijlocașul atacant s-a maturizat. În același timp, prin prestațiile sale, și-a stabilit poziția în echipă cu siguranță în acest sezon. Potrivit publicației, atât Lazio, cât și Sevilla sunt interesate de jucător. Lazio susține că pregătesc o ofertă de 13 milioane de euro.

Jucătorul are încă loc de dezvoltare, iar clubul îl poate ține pe Hagi pentru încă un sezon pentru a-și recunoaște potențialul. Astfel se face că acea cifră oferită de Lazio nu se va dovedi nici pe departe reală. Conform publicației, inclusiv Sevilla este dispusă să ofere aproximativ aceeași sumă ca și Lazio.

Numai că, pentru moment, managerul clubului, Steven Gerrard, este în silentio stampa. Gerrard nu a declarat nimic până la această oră pe marginea acestui subiect.

Ianis Hagi a avut un sezon bun, cu 37 de meciuri jucate, 10 assist-uri, și șase goluri marcate. Prestația tânărului din meciul împotriva celor de la Celtic i-a certificat statutul de vedetă. Este clar că un posibil bonus va fi la salariul pe care-l încasează la Glasgow.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI