Lidl România vinde 3 produse pe preț de nimic. Sunt la preț triplu în alte magazine

Lidl România vinde 3 produse pe preț de nimic. Sunt la preț triplu în alte magazine
Oferta de produse electrice și gadgeturi de la Lidl

Retailerul Lidl România, în gama sa de produse, are oferte și la multe aparate electrice și electronice. Dacă ești un client fidel, este imposibil să nu le fi observat. În aceste zile Lidl România are oferte la prețuri mici pentru mai multe astfel de produse din gama electrice și gadgeturi.

Lidl România și ofertele săptămânii

Dacă sunteți cumpărător obișnuit la Lidl, veți fi familiarizați cu sentimentul că ați intrat într-un magazin alimentar, doar pentru a fi distras pe parcurs de cele mai noi articole din culoarele centrale. La Lidl România se regăsesc în rafturile centrale tot felul de produse electrice și chiar electronice. Dar un lucru este sigur, fie că sunt cuptoare pentru pizza, aparate de cafea sau blender, toate sunt tentant de ieftine.

Lanțul de magazine își reîmprospătează săptămânal ofertel, astfel încât să nu rămână prea mult timp în magazine. Dacă vă place ceva, veți avea doar un timp limitat pentru a decide dacă doriți sau nu să le cumpărați. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să-ți faci cercetările. Pentru a vă ajuta, am decis să vă anunțăm care sunt ofertele din aceste zile oferite de Lidl România.

Oferta de produse electrice și gadgeturi de la Lidl

Lidl România are în aceste zile oferte la mai multe produse din gama electricelor, dar și câteva gadgeturi interesante. Am găsit niște gadget-uri grozave, la prețuri mici, în comparație cu marile mărci și alte magazine din România. Unele dintre aceste produse revin din când în când în magazine. Așa că, chiar dacă nu sunt în prezent în stoc, merită să știți ce să căutați.

De exemplu, în gama de electrice, Lidl România vă propune o lampă, un produs al celor de la Livarno Lux. Produsul este unul elegant, cu un display led și ceas, cu trei trepte de luminozitate și un port USB-B (5V/2A). Prețul propus pentru acest produs este de 50 de lei.Un astfel de priodus, în alte magazine de electronice, îl veți găsi la triplul banilor.

Un alt produs, la un preț foarte ieftin, este un gadget care vă poate fi util. Este vorba de un aparat de radio multifuncțional, cu un display care arată și ora, dar și cu un conector USB. Produsul, creație al celor de la Silvercrest, poate prinde până la 50 de posturi de radio, și dispune de un ecran cu diferite trepte de luminozitate. Dacă sunteți interesați, produsul costă doar 70 de lei. Încă ceva, aparatul de radio, prin portul USB, vă poate încărca un dispozitiv mobil într-un timp, relativ, rapid. Un aparat 3 în 1 util pentru toți românii.

Huse pentru telefon la prețuri minime

Dacă aveți nevoie de o husă decentă pentru telefonul vostru mobil, Lidl România are în ofertă un asemenea produs. Este vorba de una etanșă, produsă de cei de la Topmove. Husa vine în mai multe culori. Prețul oferit de Lidl România pentru husă este de 14 lei. Asta în condițiile în care prețurile la huse de telefoane pornesc de la 30-40 de lei.

Așa că, dacă sunteți dispuși să cheltuiți ceva bănuți, aveți o ofertă decentă a celor de la Lidl România pentru asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI