3 rețete de cocktail cu lămâie, pepene sau ananas. De ce ingrediente ai nevoie pentru a obține o băutură delicioasă și răcoritoare

3 rețete de cocktail cu lămâie, pepene sau ananas. De ce ingrediente ai nevoie pentru a obține o băutură delicioasă și răcoritoare
Rețete de cocktail. De ce ingrediente ai nevoie

Canicula a pus stăpânire pe România, așa că este momentul să te gândești la a prepara câteva băuturi delicioase cu diferite fructe. Află că nu este nevoie să mergi la restaurant pentru a servi un astfel de cocktail, ci îl poți face chiar acasă!

Dulci și aromate, cocktail-urile cu lămâie, pepene sau ananas te vor răcori în fiecare zi, ba chiar îți vor aduce aminte de concediu și de zilele petrecute la soare, pe litoral, fără să existe griji. Sunt extrem de ușor de preparat și nu o să te mai saturi!

Este necesar să știi câteva rețete de băuturi pentru vară, mai ales pentru că ele sunt perfecte pentru zilele călduroase. De asemenea, gustul lor este unul cu adevărat delicios, așa că o să optezi pentru ele în fiecare perioadă a zilei.

Cocktail cu lămâie

Limonada este la mare căutare în această perioadă, dar folosește-te de un strop de creativitate pentru a prepara o băutură inedită! Pregătește băutura clasică și adaugă câteva frunze de mentă și felii de castravete pentru un plus de savoare.

Este important să lași acest amestec la frigider pentru câteva ore pentru ca aromele să se combine. Apoi, servește rece băutura ori de câte ori simți nevoia de un cocktail răcoritor și delicios, ce te va face să nu te mai saturi.

Cocktail cu ananas

Ananasul este folosit în tot felul de combinații, așa că trebuie să profiți de orice băutură ce conține acest fruct. O să ai nevoie de un astfel de produs proaspăt, curățat, pentru a-l pune în blender. Poți să îl amesteci și cu fructul pasiunii sau mango.

După ce ai obținut piureul de ananas, amestecă totul cu apă minerală și suc de lămâie. În cazul în care îți dorești ceva diferit, optează pentru a-l combina cu suc de portocale. Nu uita de frunzele de mentă pentru un plus de savoare.

Cocktail cu pepene

Pepenele este preferat de foarte mulți români, mai ales pentru că poate să fie consumat în orice perioadă din zi. Gândește-te că acest fruct poate să fie preparat și sub formă de băutură, așa că o poți lua cu tine oriunde mergi!

O să ai nevoie de câteva felii de pepene și câteva cuburi de gheață ce o să fie puse în blender pentru a obține piure din fruct. Adaugă apă minerală după bunul plac pentru a avea consistența potrivită, dar nu uita și de feliile de lămâie ce vor oferi gustul dorit.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI