2 lucruri pe care românii le pun în bere ca să aibă un gust mai bun sau să fie mai tare

2 lucruri pe care românii le pun în bere ca să aibă un gust mai bun sau să fie mai tare
românii pun 2 lucruri în bere pentru gust mai bun

Oamenii sunt ciudați și românii nu fac excepție. Unii își pun ceai în lapte rece înainte de a adăuga apă fierbinte. Unii își pun dulceața pe biscuiți înainte de cremă. Și unii își pun lucruri în bere ca să aibă gust mai bun sau să fie mai tare. Iată 2 lucruri pe care le pun românii în bere.

2 lucruri pe care le pun românii în bere pentru a fi mai bună și mai tare

Vom intra în lumea consumatorilor de bere pentru a descoperi exact ce lucruri pun ei în bere, pentru a fi mai bună la gust și totodată, pentru a fi mai tare.

Sigur ați văzut cel puțin o dată, pe cineva cunoscut, rude, prieteni, care își puneau lucruri în bere. Poate nu știați exact de ce fac acest lucru și ce credințe au aceștia referitor la băutul berii. Iată care sunt cele 2 lucruri pe care românii le pun cel mai frecvent în bere.

Ce pun românii în bere

Cea mai mare parte a băutorilor de bere adaugă sare în aceasta, când o beau. Ei consideră că aceasta devine mai bună la gust dacă procedează astfel. Este posibil ca unii oameni să spere că, adăugând sare în bere, previn efectele secundare ale excesului de răsfăț. Pentru alții adăugarea sării în bere poate fi o tradiție de familie sau pur și simplu preferă să vadă cum berea face mai multe bule.

La urma urmei, consumul de alcool în exces deshidratează corpul și reduce nivelul de sodiu. S-ar putea să completați cu clorură de sodiu în timp ce beți ca să diminueze efectele?

Sarea în bere

Unii producători de bere adaugă sare ca parte a procesului de fabricare a berii. Ideea este de obicei că rotunjește aroma, mai degrabă decât să aibă un gust sărat. Acest lucru este realizat în principal de fabricanții de bere artizanali care doresc să creeze arome experimentale.

Toate acestea înseamnă că există o istorie puternică a sării în anumite tipuri de bere.

Este mai tare berea cu sare?

Unii români doresc să facă berea să devină mai tare, adăugând sare. Ei cred că așa pot să bea mai mult. Oare devine mai tare berea dacă adăugăm sare? Cantități mai mari de sodiu pot însemna că corpul tău absoarbe mai repede alcoolul.

Asta pentru că mărește deschiderea din partea de jos a sfincterului duodenal. Ca urmare, mai mult alcool trece mai repede în intestinul subțire, unde este absorbit în sânge. Din acest motiv, unii oameni recomandă evitarea băuturilor alcoolice cu un conținut ridicat de sare.

Rom în bere

O combinație inedită de arome o reprezintă pentru români și berea cu rom. Aceștia adaugă rom în bere pentru a savura gustul unic al acestei băuturi.

Există numeroase rețete de cocktailuri care mai de care mai apetisante, în funcție de modul de preparare și de cantitățile folosite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI