15 întrebări de logică, deștepte, capcană pe care să le adresezi prietenilor

15 întrebări de logică, deștepte, capcană pe care să le adresezi prietenilor
Întrebări de logică, numai bune să îți pui prietenii la test

Ești genul de prieten glumeț, mereu pus pe șotii, căruia îi place să își pună amicii în dificultate prin fel și fel de ghicitori și întrebări capcană? Dacă ți-ai folosit tot arsenalul și ai rămas în pană de idei, am pregătit pentru tine 15 întrebări de logică pe care să le adresezi prietenilor data viitoare când te întâlnești cu ei.

Întrebări de logică, numai bune să îți pui prietenii la test

Un bărbat și fiul său biologic au avut un accident rutier, în urma căruia copilul a fost accidentat grav și transportat de urgență la spital. În sala de operații, chirurgul a spus că nu poate să îl opereze pe copil pentru că este fiul său biologic. Poate fi posibil? Dacă da, cum? Răspuns: chirurgul este mama băiatului care urmează să fie operat.

Numește 3 zile consecutive fără să folosești cuvintele luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică. Răspuns: ieri, azi și mâine.

Te afli într-o încăpere în care nu există curent electric și ai la dispoziție o lampă cu petrol, o lumânare și o lampă cu gaz. Ce aprinzi mai întâi? Răspuns: chibritul sau bricheta.

Câte mere poți mânca dimineața pe stomacul gol? Răspuns: unul singur, restul nu mai sunt pe stomacul gol.

Care este singura întrabare la care răspunzi cu Nu, pentru că ar fi imposibil (de fap, ai minți) să răspunzi cu Da? Răspuns: dormi?

Unde este duminica înaintea sâmbetei? Răspuns: în dicționar.

Te afli într-o mașină, chiar înaintea trecerii de pietoni pe care traversează o bătrână și un copil. Ce calci mai întâi? Răspuns: frâna.

Ce culoare are cutia neagră a avioanelor? Răspuns: portocalie.

Un șofer de camion intră pe o stradă cu sens unic și merge în direcția greșită. El trece pe lângă două echipaje de poliție, dar oamenii legii nu îl opresc. De ce? Răspuns: pentru că merge pe jos.

Cine nu pune nicio întrebare, dar are nevoie de răspuns? Răspuns: un apel telefonic sau soneria.

Ce merge în sus și în jos, dar nu se mișcă? Răspuns: scara.

Ce îţi aparţine şi este folosit mai mult de alţii? Răspuns: numele.

Ce s-a terminat în 1919? Răspuns: 1918.

Ce se află între Soare şi Pământ? Răspuns: și.

Dacă un avion se prăbușește chiar pe granița dintre România și Ucraina, în ce țară vor fi înmormântați supraviețuitorii? Răspuns: supraviețuitorii nu vor fi înmormântați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI