15 ani de la moartea Laurei Stoica. Cum arată mormântul ei în prezent FOTO

15 ani de la moartea Laurei Stoica. Cum arată mormântul ei în prezent FOTO
Cum arată mormântul din Cimitirul Bellu, locul unde Laura Stoica își duce somnul de veci

S-au împlinit 15 ani de când Laura Stoica și-a încheiat socotelile lumești înainte de vreme. Cântăreața a murit într-un accident tragic, la ieșire din localitatea Sinești, alături de iubitul ei, Cristi Mărgescu. Și acum, fanii și cei care i-au fost dragi, o amintesc ori de câte ori au ocazia.

Cum arată mormântul Laurei Stoica. S-au împlinit 15 ani de la moartea artistei

Laura Stoica ar fi împlinit pe 10 octombrie vârsta de 54 de ani. Celebra artistă s-a stins într-un accident teribil, iar somnul de veci îl duce la Cimitirul Bellu din Capitală. O întreagă țară a plâns-o pe aceasta, așa că fanii ei nu au uitat-o nici acum, la 15 ani mai târziu, iar piesele sale au rămas în inimile tuturor.

Într-o seară cumplită, pe 9 martie 2006, Laura Stoica s-a stins din viață, iar românii au suferit un șoc în momentul în care s-a aflat că mașina în care se afla aceasta și iubitul ei, Cristian Mărgescu, a fost lovită din plin de un autoturism care a intrat pe contrasens.

Artista a avut o carieră spectaculoasă și a adus căldură în sufletele tuturor prin sensibilitatea cu care și-a interpretat melodiile. Mormântul ei pare, la 15 ani mai târziu, ușor neîngrijit, cu flori și frunze uscate. Totuși, chiar și aceste plante simbolizează faptul că ea nu a fost uitată, potrivit Gândul.

Ce a pregătit fratele Laurei Stoica, la 15 ani de la moartea artistei

Piesele artistei o să fie ascultate de numeroase generații, aceasta devenind un adevărat simbol al muzicii românești. Alex Stoica, fratele Laurei, s-a ocupat de moștenirea ei artistică și i-a menținut amintirea vie printre fani, așa că le-a pregătit o nouă surpriză tuturor.

Acesta ne-a dezvăluit că o să fie lansat un CD de colecție, iar fanii Laurei Stoica o să poată asculta atât piese cunoscute, cât și unele mai puțin cunoscute.

„Salut, mulţumesc pentru gândul frumos şi aprecierile tale sincere! Până acum am reuşit să facem două ediţii ale Festivalului ”Laura Stoica”. Am reuşit să dau publicului un album ce nu fusese lansat când Laura era încă fizic printre noi, acesta se numeşte “Vino”.

În curând, împreună cu un vechi şi bun prieten Cătălin Muraru de la Roton, vom lansa un CD de colecţie cu melodii cunoscute şi mai puţin cunoscute şi difuzate. Vă las să le descoperiţi singuri.

Nu vă pot spune o dată de lansare deoarece încă nu a fost stabilită, însă sper să fie în această lună. Urmăriţi pe Facebook ”Alexandru Fundaţia Laura Stoica” şi veţi afla de acolo toate noutăţile.”, ne-a spus, în exclusivitate, Alex Stoica.