27 sept. 2024 | 15:16

Filmul românesc care s-a văzut și pe Netflix revine cu partea a doua! Premiera, în toate cinematografele din țară, pe 27 septembrie 2024: „Zăpadă, Ceai și Dragoste: Cu puțin Noroc”

Filme & seriale online
Filmul românesc care s-a văzut și pe Netflix revine cu partea a doua! Premiera, în toate cinematografele din țară, pe 27 septembrie 2024: „Zăpadă, Ceai și Dragoste: Cu puțin Noroc”

„Zăpadă, Ceai și Dragoste: Cu puțin Noroc”, continuarea mult așteptată a comediei românești care a cucerit publicul pe Netflix, va debuta pe marile ecrane din România pe 27 septembrie 2024.

Filmul regizat de Cătălin Bugean, cu Liviu Vârciu, Levent Sali și Diana Sar în rolurile principale, promite să aducă în fața publicului o nouă poveste plină de umor, aventură și momente neașteptate. Prima parte a filmului s-a bucurat de succes datorită personajelor inedite și situațiilor comice, iar fanii nu au ezitat să ceară o continuare.

Evenimentul de lansare a noii producții a fost sărbătorit cu fast la cinematograful aflat la mall-ul din Băneasa, pe 25 septembrie 2024, cu doar câteva zile înainte ca producția să poată fi văzută în toată țara. Vedete cunoscute din România, precum Mario Fresh, Pepe, Andra și Cătălin Măruță au asistat la premiera filmului.

Călătorie în timp plină de peripeții

Acțiunea din „Zăpadă, Ceai și Dragoste: Cu puțin Noroc” continuă povestea celor trei prieteni neobișnuiți – Zăpadă, Ceai și Dragoste – care au descoperit în prima parte o metodă de a călători în timp în încercarea lor de a scăpa din închisoare.

De data aceasta, aceștia sunt blocați în Dacia antică, în anul 85, și trebuie să găsească o modalitate de a reveni în prezent. Însă obstacolele sunt mai mari ca niciodată: Împăratul Nerva, un tiran periculos, le-a pus gând rău și îi urmărește fără încetare.

Cu o intrigă ce combină comedia și aventura cu elemente fantastice, filmul prezintă încercările eroilor de a naviga printr-o epocă plină de conflicte și pericole. În Dacia antică, războaiele și luptele pentru putere sunt în plină desfășurare, iar cei trei prieteni trebuie să supraviețuiască și să găsească o cale de a înfrunta provocările.

Conflictul central este amplificat de contextul istoric, oferind spectatorilor o perspectivă interesantă asupra trecutului, dar într-o manieră relaxată și plină de umor.

Întrebarea care planează asupra întregului film este: vor avea Zăpadă, Ceai și Dragoste puțin noroc de partea lor pentru a reuși să scape din această aventură temporală?

Cine apare în film

„Zăpadă, Ceai și Dragoste: Cu puțin Noroc” este regizat de Cătălin Bugean și îl are pe Liviu Vârciu atât în calitate de producător, cât și în rol principal. Alături de el, actorii Levent Sali și Diana Sar completează distribuția principală, fiecare aducând contribuții memorabile personajelor lor.

Echipa de producție și-a dorit să creeze o continuare care să păstreze esența primului film, dar să ofere totodată o nouă dimensiune narativă și vizuală. În film mai apar, printre alții, Mario Fresh, Bogdan Farcaș, Toma Dănilă, Alexandra Timofte, Irina Noapteș, Dragoș Dumitru și Costel Cașcaval.