07 mart. 2024 | 13:25

FCSB a pierdut procesul cu Steaua pentru marcă. Florin Talpan râde de Gigi Becali: „Avocatul lui a pierdut din nou în fața mea”

SPORT
FCSB a pierdut procesul cu Steaua pentru marcă. Florin Talpan râde de Gigi Becali:
Florin Talpan și Gigi Becali.

Războiul dintre FCSB și Steaua continuă, iar CSA a obținut o nouă victorie în fața lui Gigi Becali. Clubul latifundiarului din Pipera a solicitat anularea tuturor mărcilor folosite de Steaua din 1947 până în prezent. Florin Talpan a avut o reacție triumfătoare după decizia instanței.

Ce a decis instanța

Gigi Becali a mai suferit o înfrângere în instanţă în faţa celor de la CSA, reprezentați de juristul Florin Talpan, în bătălia care durează, deja, de zece ani pentru sigla, marca şi palmaresul echipei Steaua Bucureşti. Amânată pe 21 februarie, sentința în acest proces a fost pronunțată.

În anul 2019, CSA Steaua fost decăzută din dreptul de a folosi patru mărci, iar FCSB a dat în judecată și a cerut anularea tuturor mărcilor deținute de formația din Ghencea. „Militarii” au contestat decizia la ÎCCJ, care a retrimis dosarul la Curtea de Apel.

Astfel, s-a dat verdictul, iar Curtea de Apel București a respins apelul FCSB pentru anularea mărcilor din patrimoniul CSA Steaua. Decizia nu este definitivă, iar echipa lui Gigi Becali are drept de recurs în termen de 30 de zile.

FCSB a pierdut procesul cu Steaua pentru marcă. Florin Talpan râde de Gigi Becali: "Avocatul lui a pierdut din nou în fața mea"

Florin Talpan și Gigi Becali.

”Soluția pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, cererea se va depune la Curtea de Apel București. Pronunțată prin punerea la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei, azi, 6.03.2024”, se precizează în sentință.

Reacția lui Florin Talpan după verdict

Florin Talpan a reacționat după aflarea verdictului și a râs de Gigi Becali. Mai mult, el  a arătat cu degetul către conducătorii Ministerului Apărării Naționale, solicitând să fie recompensat așa cum se cuvinte pentru munca depusă.

O nouă victorie a mea în instanță! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în fața mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București!

Am muncit ca de obicei foarte mult, și am satisfacția că instanța mi-a dat dreptate. Sunt mândru de munca mea și de eforturile pe care le-am făcut.

Vezi și: Ce i-a făcut Florin Talpan iubitei sale, numai pentru a câștiga procesul cu Gigi Becali. ”Asta m-a motivat!” Nicio femeie nu accepta asta

Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile, iar conducerea Ministerului Apărării Naționale să nu mă aprecieze și să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepție, spor pe care îl merit, deoarece am câștigat dosare foarte grele și am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua București, numele Steaua București si palmaresul echipei de fotbal”, a transmis Florin Talpan, juristul CSA.

Gigi Becali, despre marca ”Steaua”

Gigi Becali afirma, recent, că CSA nu va mai putea folosi la fotbal marca ”Steaua București” și îi acuza pe cei de la clubul armatei de ”înșelăciune”. În plus, anunța că este pregătit să cumpere această marcă, dar în anumite condiții.

”O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine, să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 de euro o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit Fanatik.

Vezi și: Gigi Becali îl „terorizează” pe Florin Talpan cu mesajele. „Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute”

  • 2014 este anul în care FCSB a pierdut dreptul de folosinţă al numelui “Steaua”

Cu mărcile “Steaua” intacte, înregistrate la OSIM, CSA poate să continue şi procesul privind recuperarea prejudiciului în valoare de 36 de milioane de euro.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele