07 feb. 2024 | 11:02

Soția lui Dani Alves a depus mărturie în procesul fotbalistului: ”Era foarte beat. S-a lovit de un dulap și s-a prăbușit pe pat”

SPORT
Soția lui Dani Alves a depus mărturie în procesul fotbalistului: ”Era foarte beat. S-a lovit de un dulap și s-a prăbușit pe pat”

Procesul lui Dani Alves în care este acuzat de viol e în plină desfășurare. Printre persoanele care au depus mărturie se află și soția fotbalistului, Joana Sanz. Ce a spus aceasta în fața judecătorilor.

Ce a spus soția lui Dani Alves la proces

Dani Alves (40 ani) se află în arest preventiv încă din luna ianuarie 2023 pentru agresiunea pe care a comis-o într-un club de noapte din Barcelona, pe 30 decembrie 2022. Ancheta s-a încheiat în iulie, iar acum fostul star al Barcelonei este judecat pentru că ”a agresat sexual o tânără de 23 de ani” și riscă o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

Procesul lui Dani Alves e în plină desfășurare, iar în prima zi au fost audiați 19 martori, printre care prieteni de-ai brazilianul care au fost cu  el în club în seara incidentului și soția lui, Joana Sanz. Înainte de a depune mărturie, aceasta și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale .

Joana Sanz a povestit judecătorilor detalii despre noaptea în care soțul ei e acuzat că a violat o tânără într-un club din Barcelona. Modelul de 31 de ani a mai precizat că Dani Alves era atât de beat atunci când a ajuns acasă încât nu au putut purta o discuție.

Soția lui Dani Alves a depus mărturie în procesul fotbalistului: ”Era foarte beat. S-a lovit de un dulap și s-a prăbușit pe pat”

Joana Sanz și Dani Alves. Sursa foto: Profimedia

”L-am întrebat pe WhatsApp dacă vine la cină și mi-a spus că nu. Mai târziu, nu-mi amintesc. Ultimul mesaj a fost trimis în jurul orei 23:00.  A venit acasă foarte beat, mirosea a alcool. S-a lovit de un dulap și s-a prăbușit pe pat.

În starea în care a ajuns, m-am gândit că ar fi mai bine să lăsăm discuțiile pe a doua zi, când mi-a spus doar că a fost cu prietenii”, a declarat Joana Sanz în fața judecătorilor.

Joana Sanz a mai spus că nu a depus actele de divorţ şi că Dani Alves nu i-a spus nimic special a doua zi după incident, în afară de faptul că a fost cu prietenii. Ea a negat, de asemenea, că s-a supărat pe el în acea seară pentru că l-a întrebat dacă poate ieşi cu el, iar el i-a spus că era o ieşire între băieţi.

Joana Sanz a vrut să-și ia viața

Soția lui Dani Alves a mărturisit în urmă cu câteva luni, pe profilul de Instagram, într-o discuție cu fanii, că a fost la un pas să-și ia viața din cauza momentelor grele care i-au marcat viața în ultimul an. Și-a pierdut mama, iar soțul său a fost arestat pentru viol.

Soțul meu m-a dezamăgit în cel mai greu moment din viața mea, am mai spus-o, am avut o tentativă de sinucidere pentru că nu mai puteam suporta”, a scris Joana Sanz pe contul său de Instagram, în decembrie 2023.

Citește și: Mărturie dură a victimei lui Dani Alves. Ce a spus cea care l-a acuzat de agresiune sexuală: ”A început să mă pălmuiască”

Deși nu a divorțat de fostul fotbalist al Barcelonei, Joana Sanz a părăsit casa în care a locuit împreună cu Dani Alves în luna mai a anului trecut. Brazilianul se află la al doilea mariaj. El a mai fost căsătorit cu Dinora Santana, între 2008 și 2011, și au împreună doi copii.

Dani Alves și-a schimbat declarația de mai multe ori

Dani Alves va depune mărturie în ultima zi a procesului. El a fost interogat pentru prima dată de poliţie în ianuarie 2023. El este așteptat să depună din nou mărturie, de data aceasta în fața instanței de judecată, deși acesta ar putea decide să aștepte până la finalul procesului, care se va termina miercuri.

De-a lungul anchetei, Dani Alves și-a schimbat de ma multe ori declarația. Inițial, a susținut că nu o cunoștea pe tânără, ca mai apoi să spună că a întâlnit-o în baia clubului, dar că nu s-a întâmplat nimic între ei.

Citește și: Cum arată Dani Alves după mai bine de un an de închisoare. A început procesul în care riscă ani grei în spatele gratiilor

După ce probele biologice au apărut, fotbalistul a recunoscut că a făcut sex oral consimţit, apoi, în luna aprilie a anului trecut, și-a schimbat din nou declarațiile. Atunci a susținut că a întreținut relații intime cu victima cu acordul ei, dar că a mințit pentru că nu voia să afle soția sa, potrivit ESPN.

Unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din toate timpurile, Dani Alves a avut cea mai bună perioadă din cariera sa la Barcelona, între 2008 şi 2016, când a câştigat 23 de trofee.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele