18 ian. 2024 | 12:07

Simona Halep revine pe teren după aproape doi ani. Evenimentul la care va juca fostul lider mondial, anunțul oficial VIDEO

SPORT
Simona Halep revine pe teren după aproape doi ani. Evenimentul la care va juca fostul lider mondial, anunțul oficial VIDEO

Simona Halep traversează cea mai grea perioadă din cariera sa, după ce a fost depistată pozitiv și suspendată până în octombrie 2026. Dar fostul lider mondial a primit și o veste bună. Ea va reveni pe terenul de tenis mult mai devreme și va juca în fața românilor la un eveniment special. Când va avea loc partida.

Simona Halep va juca în fața românilor

Simona Halep este în mijlocul unui scandal de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv. iar primul verdict a fost extrem de dur. Ea a fost suspendată patru ani și a făcut apel la TAS, ultima cale de atac, unde speră să arate că este nevinovată și să primească o reducere a pedepsei. Procesul va avea loc în perioada 7-9 februarie 2024.

Fostul lider mondial nu are voie să joace în nicio competiție oficială, dar se pregătește intens la Dubai, alături de noul staff. Acum, Simona Halep a primit șansa de a reveni pe terenul de tenis, după o pauză de aproape doi ani. Aceasta va juca în cadrul celei de-a 5-a ediție a Sports Festival, eveniment care va avea loc la Cluj-Napoca.

Simona Halep revine pe teren după aproape doi ani. Evenimentul la care va juca fostul lider mondial, anunțul oficial

Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj.

Declarația Simonei Halep despre eveniment

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon va juca alături de Andrei Pavel într-un meci al legendelor, iar adversarii lor vor fi Steffi Graf și Andre Agassi, care au câștigat împreună 30 de titluri de Grand Slam. Aceștia se vor afla în premieră în faţa publicului din România, iar evenimentul va avea loc pe data de 15 iunie 2024.

Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aștept să mă reîntorc și să joc acolo, alături de Andre Agassi și Steffi Graf”, a spus Simona Halep pentru site-ul oficial al evenimentului.

Citește și: Ce avere mai are Simona Halep, după suspendarea pentru dopaj. Pe ce loc e în topul celor mai bogați români

Anunțul participării a fost făcut printr-un clip video, în care Simona Halep îi transmite invitația lui Steffi Graf, prin intermediul telefonului: ”Bună, Steffi. Te aștept împreună cu Andrei în România, în țara mea natală. Am mai jucat la Sports Festival și mi-a plăcut. Sunt sigur că și ție o să își placă. Abia aștept să te văd la Cluj!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sports Festival (@sportsfestival)

Ce a spus Andrei Pavel, partenerul din meciul legendelor

Simona Halpe nu a mai jucat de 514 zile, din 29 august 2022, când a fost eliminată în primul tur la US Open. Fostul lider mondial a fost prezentă ultima dată în fața fanilor de la Cluj în 2021, la Transylvania Open, când a pierdut finala.

Citește și: Ce se va întâmpla cu Simona Halep în 2024. Predicție neagră pentru româncă de peste Ocean

”Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și eu ne vom întâlni la Cluj și o să fie o zi minunată. Abia aștept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie… am jucat împreună de șapte ori, l-am învins o dată. Sunt niște omeni nemaipomeniți. Ne vedem acolo”, a transmis și Andrei Pavel.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele