18 dec. 2023 | 10:10

Messi și Antonela au publicat fotografia care a adunat peste 11 milioane de like-uri. Imaginea spune totul despre relația lor

SPORT
Messi și Antonela au publicat fotografia care a adunat peste 11 milioane de like-uri. Imaginea spune totul despre relația lor

Lionel Messi (36 de ani) și Antonela Roccuzzo (35 de ani) trec prin momente dificile, după ce publicația braziliană Direto Do Miolo
a scris că starul mondial și-ar fi înselat iubita. Femeia care i-ar fi sucit mințile ar fi o jurnalistă din Argentina.

Messi a refuzat un împrumut la Barcelona pentru a sta mai mult alături de familie

Messi se află acum în vacanță, după ce echipa sa Inter Miami a ratat calificarea în play-off-ul campionatului din MLS, Statele Unite ale Americii, astfel că are mai mult timp pentru a petrece alături de familie. În presa spaniolă s-a speculat faptul că fotbalistul ar fi putut reveni, sub formă de împrumut la FC Barcelona, dar a negat și a precizat că rămâne focusat doar pe gruparea din Miami, mai ales că acolo câștigă foarte mulți bani.

Fotbalistul a avut destule probleme pe cap, legate de familie, și poate nu i-a mai stat gândul și la fotbal. Ar fi putut evolua doar câteva luni în La Liga până când se relua campionatul din MLS, în martie 2024, mai ales că astfel se menținea și în formă. Numai că Leo nici nu a vrut să audă.

Argentinianul s-ar afla, de fapt, în prag de divorț, după cum au vuit mai multe publicații internaționale. Și totul din cauza faptului că ar fi înșelat-o pe Antonela cu jurnalista Sofia Martinez.

Messi și Antonela au publicat fotografia, care a adunat peste 11 milioane de like-uri și care spune totul despre relația lor

Sofia Martinez / Foto; Instagram-@sofiamartinez

Mesajul Sofiei Martinez care l-a emoționat pe Messi peste măsură

După calificarea Argentinei în finala Cupei Mondiale din decembrie anul trecut, Lionel Messi și Sofia Martinez au fost protagoniștii unui moment devenit viral.

Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău.

Ai marcat viața fiecăruia, iar asta trece dincolo de orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și de aceea vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru că la aduci fericire foarte multor oameni.

Citește și: Leo Messi, mărturie sinceră. Cu ce probleme s-a confruntat după transferul în SUA: ”E puțin cam mult”

Sper că primești aceste cuvinte bine, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane”, i-a spus Sofia Martinez lui Lionel Messi.

Citește și: Leo Messi, imagini care fac înconjurul lumii. Și-a lovit un adversar și l-a strâns de gât

Fotografia postată de Lionel Messi care spune totul despre relația cu Antonela

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Pe durata monologului, care a durat aproape un minut, Messi a fost complet emoționat și a trăit mai multe stări. A privit stânjenit, a zâmbit, a lăsat capul în pământ puțin rușinat, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Gurile rele susțin că Messi și Martinez s-au mai întâlnit și după aceea, dar într-un cadru privat.

La aproape trei săptămâni de la apariția marelui scandal Lionel Messi a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare alături de Antonela și care spune totul despre situația de acum dintre cei doi. Fotografia a adunat aproape 12 milioane de like-uri, iar mesajul postat de soția jucătorului este edificator: ”Te iubesc!”.

Citește și: Soția lui Leo Messi face ravagii în SUA. Cum au numit-o americanii după ce au văzut-o la meci

Starul argentinian nu a postat niciun mesaj. A preferat doar să publice fotografia cu ei doi împreună, care spune mai mult decât orice și care pare a pune capăt definitiv oricăror speculații legate de un eventual divorț.

Lionel Messi a parafat cu Inter Miami un contract valabil pe două sezoane, în valoare de aproximativ 107,6 de milioane de euro (53,8 de milioane de euro pe an). Potrivit celor de la SportBible, jucătorul câștigă un salariu de aproximativ 1,05 milioane de euro pe săptămână.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele