16 oct. 2023 | 12:42

Ce avere au David şi Victoria Beckham, de fapt. Cei doi au întrecut-o chiar şi pe Regina Elisabeta anul trecut

Monden
Ce avere au David şi Victoria Beckham, de fapt. Cei doi au întrecut-o chiar şi pe Regina Elisabeta anul trecut
Ce avere deține cuplul David și Victoria Beckham. În anul 2022, au întrecut-o chiar pe regretata regină Elisabeta a II-a.

Sunt foarte dedicați familiei lor, având patru copii împreună (Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper). Reușesc să se organizeze în așa fel încât să facă și bani. Ce avere deține cuplul David și Victoria Beckham, care în anul 2022 a întrecut-o chiar și pe regretata regină Elisabeta a II-a. Foto

Câți bani a câștigat David Beckham în fotbal

Ascensiunea lui David Beckham a început odată cu implicarea lui în cluburile de fotbal Manchester United și Real Madrid. În calitate de căpitan al echipei naționale a Angliei, a reprezentat echipa din care făcea parte în trei Cupe Mondiale diferite.

Înainte de a renunța la fotbal, a activat și la LA Galaxy, AC Milan și Paris Saint-Germain. Parcursul său sportiv nu a fost marcat doar de premii, ci și de câștiguri financiare substanțiale. În anul 2013, când și-a anunțat retragerea, avea strânsă o avere de 800 de milioane de dolari.

Ce companie și-a deschis fostul fotbalist

David Beckham a fost unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai timpurilor sale. Veniturile lui financiare au reprezentat, în principiu, salarii de la cluburile de fotbal în care a activat. A câștigat bani și de pe urma contractelor profitabile pe care le-a încheiat cu Armani, Gillete, PepsiCo sau Adidas.

Retragerea din fotbal nu a reprezentat sfârșitul succesului financiar în cazul lui David Beckham. În anul 2014, a înființat compania DB Ventures, în conturile căreia intrau toate veniturile obținute ca urmare a contractelor încheiate cu Adidas, Tudor Watches sau Haig Club, propriul brand de whisky.

Câți bani a câștigat David Beckham după retragere

În martie 2022, David Beckham a vândut 55% din DB Ventures către Authentic Brands Group. Analiștii au estimat că tranzacția i-a adus peste 230 de milioane de dolari.

Implicarea afaceristului s-a extins în afara terenului de fotbal. În 2014 și-a exercitat opțiunea de contract cu Galaxy/MLS, pentru a începe o franciză Major League Soccer (MLS), Inter Miami. Echipa s-a alăturat MLS după șase ani. Odată cu intrarea lui Messi în echipă, aceasta a înregistrat o creștere exponențială, valoarea sa fiind estimată până la 1,5 miliarde de dolari pentru începutul lui 2024.

Ce avere deține cuplul David și Victoria Beckham 

Succesul financiar al lui David Beckham capătă o altă perspectivă, dacă ne gândim că fotbalistul și partenera lui de viață, Victoria Beckham, s-au îmbogățit împreună. Cuplul se poate lăuda cu o avere de 514 milioane de dolari, potrivit Sunday Times Rich List.

Valoarea netă a averii lui David Beckham se ridică la o sumă de aproximativ 450 milioane de dolari. Averea soției sale este mult mai mică, atingând o valoare de aproximativ 70 de milioane de dolari.

În anul 2022, David și Victoria Beckham aveau o avere netă estimată la suma de 380 de milioane de lire sterline, mai mare decât a regretatei regine Elisabeta a II-a, care avea 370 milioane de lire sterline.

La ce sumă se ridică portofoliul imobiliar al soților

Victoria Beckham, fosta Spice Girl, s-a lansat în modă prin intermediul propriului său brand, ce îi poartă numele. La sfârșitul anului 2022, veniturile anuale încasate prin compania amintită erau deja crescute cu 42%, atingând 71 de milioane de dolari.

David și Victoria Beckham au investit, de asemenea, într-un portofoliu imobiliar impresionant, despre care analiștii spun că se ridică la suma de 88 de milioane de dolari. Cea mai extravagantă proprietate deținută de cuplu este la Londra. Costă nu mai puțin de 37 de milioane de dolari.

Cei doi soți mai dețin și un penthouse în Miami, Florida, o fermă în Cotswolds și două case în Dubai, inclusiv un apartament în Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro