08 dec. 2023 | 14:50

Adrian Mititelu contraatacă dur după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus primul ”11” al FCSB-ului. Cum au stat lucrurile, de fapt 

SPORT
Adrian Mititelu contraatacă dur după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus primul ”11” al FCSB-ului. Cum au stat lucrurile, de fapt 

FCSB a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut cu scorul de 0-2 pe terenul celor de la FC U Craiova. Gigi Becali a afirmat că i-a comunicat echipa de start lui Adrian Mititelu înainte de meci. După această dezvăluire, patronul oltenilor a dat cărțile pe față și a spus cum au stat lucrurile, de fapt.

Gigi Becali, dezvăluiri șoc după eliminarea FCSB-ului din Cupă

Gigi Becali a avut primele reacții după ce FCSB a părăsit Cupa și a afirmat că echipa sa nu are ca obiectiv să joace în Europa League, a doua competiție europeană, ci calificarea în preliminariile UEFA Champions League.

Mai mult,Gigi Becali a dezvăluit că Adrian Mititelu, patronul echipei FCU Craiova, l-a rugat să-i spună echipa de start a FCSB-ului cu două zile înainte de meci. Și i-a transmis ce jucători va trimite pe teren pentru că i-a fost milă de el.

Adrian Mititelu contraatacă după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus primul ”11” al FCSB-ului. Cum au stat lucrurile, de fapt 

FCU Craiova s-a calificat în sferturile Cupei României. Sursa foto: Sport Pictures

I-am spus echipa lui Mititelu. I-am spus echipa dinainte. ‘Uite, bă, asta este echipa’. M-a rugat prin Dan Idita. ‘Domne, roagă-l pe Gigi, poate îmi spune și mie echipa, poate pot și eu să-l bat’.

Pe cuvântul meu de onoare. Am zis că o să fac o echipă ca să poată și el să mă bată o dată. Mi-era milă de el! 20 de ani în fotbal, bagi milioane de euro. Cel mai milă îmi e de Mititelu. Niciodată nu m-a bătut.

I-am zis lui Dan Idita că o să fac o echipă ca să mă bată și Mititelu o dată în 20 de ani. Dan Idita era supărat. Eu mă bucur că el, săracul, a câștigat, am satisfacție”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Reacția lui Adrian Mititelu după declarațiile lui Gigi Becali

Adrian Mititelu a reacționat după dezvăluirile lui Gigi Becali și susține că echipa de start a celor de la FCSB putea fi anticipată chiar și de suporteri. În plus, patronul formației FC U Craiova a arătat și șase motive pentru care primul ”11” al vicecampioanei ar fi fost ușor de ghicit.

”Afirmații iresponsabile!

Formula de start a echiei FCSB putea fi anticipată de oricine își desfășoară activitatea în fotbalul românesc, chiar și o mare parte din suporteri întrezăreau cel puțin 9 – 10 din jucătorii ce urmau să înceapă meciul de aseară.

Deoarece:

1) Compagno nu joacă împotriva FCU.

2) Coman suspendat.

3) Olaru în toate meciurile din Cupă a început meciul că rezervă.

4) Contextul în care FCSB dispută un meci foarte important în economia câștigării campionatului, duminică în deplasare la CFR.

5) Convingerea clară fără echivoc că poate învinge FCU și fără jucătorii mai sus enumerați.

6) Costantino a anticipat echipa FCSB încă de luni, singură neconcordanță a fost poziția lui Băluță în teren”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Citește și: Adrian Mititelu junior a lansat un nou atac dur la adresa lui Marius Șumudică: ”Va veni pe 7-8000 de euro pe lună peste trei ani”

Ce a spus Adrian Mititelu despre meciul cu FCSB

Înainte de dezvăluirile lui Gigi Becali, Adrian Mititelu spunea că ultima oară când a învins FCSB, în calitate de patron al unei echipe de fotbal, era acum 21 de ani, când el era mult mai tânăr, avea 34 de ani. De asemenea, afirma că își drește ca echipa sa să se califice în finala Cupei României.

”După 21 de ani… aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară. Calificarea în Cupa României e foarte importantă pentru noi. Chiar dacă șansele sunt restrânse, ne gândim la finală. Tradiția spune că atunci când eliminăm Steaua din Cupa României ajungem cel puțin în finală”, a declarat patronul echipei FCU Craiova.

Citește și: Cum se va numi de acum înainte clubul lui Adrian Mititelu. FRF a făcut anunțul oficial

Meciurile din sferturile de finală ale Cupei României

  • FC U Craiova – FC Voluntari
  • Universitatea Craiova – Oțelul Galați
  • Corvinul Hunedoara – CFR Cluj
  • Universitatea Cluj – FC Hermannstadt
Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele