27 nov. 2023 | 15:49

Mircea Lucescu, dezamăgit de derby-ul Dinamo – FCSB. A plecat înainte de final și a spus doar câteva cuvinte

SPORT
Mircea Lucescu, dezamăgit de derby-ul Dinamo - FCSB. A plecat înainte de final și a spus doar câteva cuvinte

Dinamo și FCSB s-au întâlnit în cadrul etapei a 17-a din SuperLiga României, pe Arena Națională, în cel de-al152-lea meci între cele două echipe pe prima scenă, ”Roș-albaștrii” au câștigat cu golul superb înscris de Florinel Coman, dar Mircea Lucescu a fost dezamăgit de ce a văzut în tren și a plecat înainte de final, Ce a spus ”Il Luce”.

Ce a spus Mircea Lucescu despre derby

Dinamo și FCSB s-au întâlnit de 152 de ori până acum, dintre care 49 de partide au fost câștigate de ”câinii”, ”roș-albaștrii” au învins de 49 de ori, iar 54 de meciuri s-au terminat la egalitate. În tur, FCSB s-a impus pe ”Arcul de Triumf”, scor 2-1, prin golurilor marcate de Florinel Coman și Darius Olaru. Reușita dinamoviștilor a fost semnată de Goncalo Gregorio.

Mircea Lucescu (78 de ani) a fost prezent în tribunele Arenei Naționale, printrei cei aproape 23.000 de spectatori, dar a fost dezamăgit de meciul pe care l=a văzut și a plecat înainte de fluierul final. „Il Luce” a părăsit stadionul în minutul 89 și a spus doar câteva cuvinte. „Nu prea a fost derby! Nu merita nico echipă să câștige! Nici una, nici alta!”

Mircea Lucescu, dezamăgit de derby-ul Dinamo - FCSB. A plecat înainte de final și a spus doar câteva cuvinte

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo. Sursa foto: Sport Pictures

 

Mircea Lucescu a plecat de la Dinamo Kiev la începutul lunii și de atunci e liber de contract. El e o prezență constantă la meciurile de pe Arena Națională. ”Il Luce” a fost și la România – Elveția 1-0, a stat la lojă și a urmărit partida alături de Gică Hagi.

Florinel Coman, taxat dur după Dinamo – FCSB

Florinel Coman a decis derby-ul cu Dinamo din lovitură liberă, cu o execuție de excepție, care l-a lăsat fără replică pe portarul ”câinilor”. În declarațiile făcute după meci, atacantul FCSB-ului nu a ratat momentul să atace marea rivală.

El a spus despre Dinamo că ”este o echipă mică”. Florin Răducioiu, fostul internațional român și jucător emblematic în Ștefan cel Mare, a reacționat și l-a taxat dur pe fotbalistul lui Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali a dezvăluit cum s-a bucurat la golul lui Florinel Coman din derby. ”Am văzut la Răzvan Lucescu și am repetat, decât să fac alte nebunii”

”Mie nu mi se pare că el joacă într-o echipă foarte mare. E un pic provocator. O dovadă cumva de aroganță. Nu joacă într-o echipă mare. Nu câştigă campionatul de nu ştiu când. Nu e chiar aşa, un pic de respect.

El joacă într-o echipă care se chinuie de atâţia ani să câştige campionatul. E un jucător interesant, care şi-a dorit să meargă în Occident şi nu a reuşit, mai mult ca sigur din vina lui. Mai mult respect, pentru că Dinamo nu este o echipă mică”, a fost replica lui Florin Răducioiu.

Elias Charalambous riscă suspendarea după un gest obscen

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul lui FCSB, riscă o suspendare de până la 6 meciuri în cazul în care Comisia de Disciplină se va sesiza după gestul pe care acesta l-a făcut la finalul meciului cu Dinamo,

În drumul către vestiare, Charalambous a fost scuipat de un spectator de la Tribuna 1, iar el a răspuns cu un gest obscen, arătându-i suporterului degetul mijlociu, ”Astfel de lucruri se întâmplă peste tot, nu trebuie să ne batem cu capul cu ele”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Citește și: Ce a spus Ovidiu Burcă despre viitorul lui la Dinamo, după al 11-lea eșec al ”câinilor” din acest sezon: ”Sunt destul de epuizat”

Legendă a lui Dinamo, Cornel Dinu a comentat în stilu-i caracteristic ieșirea cipriotului și a făcut referire la fatul că acesta e antrenor doar pe hârtie, având putere limitată, deoarece deciziile le ia Gigi Becali.

”Ce pretenții să ai? E pe post de paracliser la strana fotbalistică a lui Becali, în timpul liber”, a spus, Cornel Dinu, pentru Gazeta Sporturilor.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele