23 nov. 2023 | 11:57

Leo Messi, în stare de șoc. Familia lui a fost victima unui jaf armat. Ce sumă au furat hoții

SPORT
Leo Messi, în stare de șoc. Familia lui a fost victima unui jaf armat. Ce sumă au furat hoții

Mai multe persoane au atacat o maşină care transporta bani proveniţi din comerţ şi care aparţinea familiei lui Leo Messi, în Rosario, la 300 km de Buenos Aires. Hoții au deschi focul și au reșit să fure o sumă importantă. Iată detaliile incidentului.

Familia lui Leo Messi, victima unui jaf armat în Argentina

În urmă cu două săptămâni, starul brazilian Neymar a trecut prin momente de groază după ce hoți înarmați au încercat să-i răpească fiica și iubita. Acum, familia lui Leo Messi a trecut printr-un incident asemănător. Mai mulţi infractori au atacat o maşină, în Rosario, care transporta bani proveniţi din comerţ.

Cei doi agresori au spart geamurile maşinii care transporta doi angajaţi ai unui supermarket aparţinând familiei soţiei lui Messi, Antonella Roccuzzo, precum şi unui văr al acesteia. Hoții au furat două sacoşe cu opt milioane de pesos din încasări (21.500 dolari), bani care urmau să fie depuşi la o bancă din Rosario. Înainte de a dispărea cu maşina, agresorii au deschis focul. Ocupanţii maşinii atacate au fost şocaţi de cele întâmplate, dar au scăpat nevătămaţi, informează AFP și preluată de Le Soir.

Leo Messi, în stare de șoc. Familia lui a fost victima unui jaf armat. Ce sumă au furat hoții

Mașina atacată de hoți. Sursa foto: Profimedia

Socrii lui Leo Meesi au mai fost implicați într-un incident

Nu este prima dată când socrii lui Leo Messi sunt implicați într-un astfel de incident. În luna martie, grilajul metalic de la un supermarket aparţinând familiei Roccuzzo a fost mitraliat în cursul nopţii, iar atacatorii au lăsat un mesaj misterios: „Messi, te aşteptăm, Javkin (primarul din Rosario) este un narcoman, nu te va proteja”.

Citește și: Un spărgător de case de lux l-a iertat pe Leo Messi și nu i-a spart locuința. De la cine a furat 15 milioane de euro

Anchetatorii precizau la vremea respectivă că atacul nu-l viza neapărat pe Leo Messi, ci doar a fost foloosit numelui său. Primarul Pablo Javkin a afirmat că incidentul a avut legătura cu politica, având în vedere alegerile locale care urmau.

Hoții au vrut să-i răpească iubita și fiica lui Neymar

Starul brazilian Neymar a trecut și el prin momente grele. Trei bărbați înarmați au pătruns în locuința socrilor fotbalistului din apropiere de Sao Paulo, încercând să o răpească pe fiica nou-născută a acestuia, Mavie, și pe partenera acestuia, Bruna Biancardi. Din fericire, cele două nu se aflau în locuință la acel moment.

Citește și: Diagnostic crunt pentru Neymar după accidentarea din Uruguay – Brazilia. Mesajul emoționant al jucătorului. Ce i-a scris Messi

Intrați în casă, hoții i-au legat pe părinții partenerei lui Neymar, timp în care au furat bijuterii, ceasuri, genți, dar și haine de lux. Aceștia i-au lăsat legați pe părinții Brunei Biancardi, dar, din fericire, aceștia nu au fost răniți.

Neymar, aflat în perioada de recuperare după accidentarea cumplită suferită în luna octombrie, într-un meci al naționalei Braziliei, a reacționat după incident: „Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e bine”.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele