27 oct. 2023 | 06:31

Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu, surprinsă alături de Ronaldinho în vacanța din Dubai – FOTO

SPORT
Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu, surprinsă alături de Ronaldinho în vacanța din Dubai - FOTO

Soția fostului fotbalist al echipei naționale Gabi Popescu a avut parte de o surpriză uriașă pe care și-a dorit foarte tare să o împărtășească și cu fanii de pe rețelele sociale. Crina Abrudan se află în vacanță în Dubai și s-a fotografiat alături de celebrul brazilian Ronaldinho.

Crina Abrudan și Gabi Popescu, vacanță de lux în Dubai

Soția unui fost jucător din „Generația de Aur” a avut parte de o surpriză foarte mare în vacanța din Dubai. Crina Abrudan și Gabi Popescu s-au întâlnit cu celebrul brazilian Ronaldinho la restaurantul hotelului. Crina Abrudan a profitat de ocazie și a făcut câteva fotografii alături de fostul star al naționalei „cariocas”. Fosta prezentatoare de televiziune a postat imaginile pe rețelele sociale, așa cum a făcut și cu alte poze din vacanța de lux din Dubai.

Crina Abrudan s-a fotografiat cu Ronaldinho în vacanța din Dubai

Crina Abrudan și Gabi Popescu: O poveste de dragoste și o întâlnire memorabilă cu Ronaldinho în Dubai

Crina Abrudan a început să filmeze când l-a văzut pe Ronaldinho, mai ales că știa că fostul atacant al echipei Barcelona și al naționalei Braziliei nu este mofturos și acceptă acest tip de provocări. Soția lui Gabi Popescu s-a apropiat de el și l-a întrebat politicos dacă este de acord cu câteva fotografii și a primit imediat acceptul.

„Cam așa se întâmplă în Dubai, dacă ieși la masă seara, la hotel. Se întâmplă să dai peste Ronaldinho”, a spus Crina Abrudan într-un clip postat pe Instagram.

 

Povestea de dragoste dintre fosta prezentatoare TV și Gabi Popescu, jucător care a fost titular în naționala României la Campionatul Mondial din anul 1998, a început în anul 2008. Au trecut de atunci mai bine de 15 ani și au fost mereu o prezență discretă și agreabilă în spațiul public. Crina Abrudan a acordat un interviu în care a dezvăluit că povestea lor de dragoste a început după ce a participat la show-ul Survivor.

„Ne-am cunoscut pe 8 martie, în 2008. Exact în ziua în care am ieșit eu din Survivor s-au împlinit 15 ani de când ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut la o masă la care ieșisem cu mai mulți colegi din televiziune, de 8 martie. Și, de atunci, am rămas împreună. La sfârșitul lui 2008, ne mutaserăm împreună în apartamentul în care am stat patru ani înainte să ne mutăm în actuala casă”, a declarat Crina Abrudan.

Câteva borne din cariera lui Ronaldinho

Ronaldinho și-a început cariera la Gremio în Brazilia și a atras atenția cu jocul său spectaculos. A fost transferat la Paris Saint-Germain în 2001, unde și-a continuat ascensiunea în fotbalul european. Cea mai cunoscută perioadă a carierei sale a fost la FC Barcelona, unde a jucat între 2003 și 2008. Aici, el a câștigat numeroase trofee, inclusiv două titluri La Liga și Liga Campionilor UEFA. După ce a plecat de la gruparea catalană, a evoluat pentru cluburi precum AC Milan și Flamengo, câștigând alte trofee importante în Italia și Brazilia.

Ronaldinho a reprezentat Brazilia în numeroase competiții internaționale și a jucat 97 de meciuri în tricoul reprezentativei din țara lui. Cea mai mare realizare a sa a fost câștigarea Cupei Mondiale FIFA în 2002, unde a avut un rol vital în succesul Braziliei.

Sursa FOTO: Instagram